- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Igen a kihúzható lábú. Még portré módba is át lehet rakni a fejet.
Az a bajom ezekkel a gorillapodokkal, hogy idővel elkezd lazább lenni. A nagyobb tűrőképes példányok, meg annyira nem is kicsik már.
Én túl beszari vagyok, hogy egy ilyenre rárakjak 1M Ft-os cuccot korláton lógva. -
peppe79
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
A VEO 2 235 sem túl magas amúgy, a 204-es meg még kisebb.
Nekem is van egy 235-ösöm és nem a valaha volt legkönnyebb állvány amivel dolgom volt, de a könnyen hordozható kategóriában versenyez.
Ha ennél könnyebb kell az vagy jóval kisebb, vagy nyeklősebb lesz, ha pedig méretben, masszivitásban is erős, akkor meg pokoli drága.
Be fogja amúgy az Alza szerezni, amikor én vettem, akkor is éppen el volt fogyva, aztán csak jött még.
-
ZephX
senior tag
-
Lassú Víz
addikt
Leginkább a linkelt állvány, de az nem számít könnyűnek. A Hamánál és a Manfrottónál is pokolba fogod kívánni a gyorscseretalp nélküli állványfejet.
Ebben a kategóriában még mindig az Alza adja a legjobb vételt. Vanguard 235AB
-
peppe79
senior tag
Ja, értem. Hát, én ilyen célra azért inkább a stabilabb állványok közt keresgélnék, nem pedig a könnyű súlyt tartanám szem előtt.
Bár, ezzel épp magam ellen beszélek, mert pont ma este megyek az ultrakönnyű Cullmann állványommal fotózni, a Dóm téri fényjátékra.Ilyenkor jól jönne azért, ha lenne kéznél itthon egy nehezebb, masszívabb állvány. Amúgy is autóval megyünk, szóval most épp nem számítana a nehezebb súly. Na, majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Nem szoktam esti fotókat készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest