- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Hát igen. Nagyon őrlődök melyik lenne a jobb. Minőségben tuti a manfrotto. Használhatóságban meg valószínűleg az amazonos gumilábú, csak annak meg a gömbfeje nem szimpatikus. Korlátra én maximum úgy raknám, hogy folyamatosan ott a kezem mellette, hogy ha megindulna valamerre.
-
ZephX
senior tag
Ez ugye a nagyobb, kihúzható lábas? Ezzel a típussal egyetül az a bajom, hogy nem lehet felrakni, mondjuk egy hídkorlátra, vagy kerítésre, amivel ki lehetne váltani a nagy állvány magasság különbségét. (jók ezek a fotók : ) )
Viperator ennyit nem szánnék rá.
Úgy gondoltam, hogy miniállvány ezért megúszom 5000 Ft-ből. Aztán belőttem olyan kb. 13-14-ra max amit szeretnék rászánni.
-
Ezt nem is vettem észre
Nagyon köszi! Akkor ez jó a Capture tartóhoz is.
Akkor a következő kérdés, melyik Manfrotto állvány ajánlott típus? Fontos hogy legyen táska hozzá, és lehetőleg minél kisebbre össze lehessen tolni. Jelenleg Sony MILC rendszerem van, nem nagy objektívekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest