- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hdanesz #4462 üzenetére
Helyben? Úgy tűnt, hogy web-only, nem találtam címet, ahol átvenni lehetne. Nagyon gondolkozom még, hogy gyorsan elrohanjak-e egy ilyenért, mielőtt elutazom, vagy elég lesz-e a meglévő is. A Benro A2980T jobban tetszik (illetve még jobban tetszene, ha a középoszlop kiszedése nélkül is beférne a kézipoggyász 55 cm-es maximumába, az 56 centije helyett), lengyeleknél olcsón lenne is, csak a szállítás mindenütt min. 100-150 PLN, úgy meg már...
A gömbfejekkel is lehet portrézni, minden rendes gömbfejen egyik oldalon van egy kivágás, amivel 90-100 fokra dönthető a gép. Vagy: ha Arca-Swiss szabványos a fejed, veszel az ebayről egy univerzális vagy gépre szabott L-bracketet (amit a gépre rakva, nem csak az alján, hanem az oldalán is van egy talpa - így stabilabb marad a gép és az állvány, mert a fenti egyensúlyi pontnál marad a gép és középen marad a súlypont, valamint legalább 5 cm-rel magasabban marad a gép)
A szettnél vedd azt is figyelembe, hogy nem csak gyengébb a fej, de az állvány-láb is, csak kisebb magasságra nyitható és a lábai is vékonyabbak. Nem véletlenül nézem én is a külön állvány + fejeket, pedig nekem is EM5 van. Minimálisat bólintani (pár fok) meghúzás után sajnos a legtöbb szokott (a mérték persze változó), amik már nem, azok pedig önmagukban többe kerülnek, mint a kereted...
-
Byk01
őstag
válasz
hdanesz #4454 üzenetére
Induro állványok kaphatók a Mikrosatnál.
A fej, amit a kolléga ajánlott (KS-0 néven is megtalálható) valóban az ebayen lelhető fel, de az ára miatt se vám se áfa nem terheli. -
.mf
veterán
válasz
hdanesz #4452 üzenetére
"Cullmann nanomax 290 [...]
Árban szeretnék megállni 30-40ezer forintnál. Nem tudom ilyen árban van-e minőségi különbség a mostanihoz képest."Van... Nekem is volt Nanomax 250, árához képest vacak. Kicsi utazóállványnak most egy Weifeng 6615-öst használok, és bár ~15k-ért vettem, amikor HK-ban voltam, de már ennél is elég nagy a különbség. Nagy állvány jelenleg nincs, vagy {Benro A1980T, A2580T, A2980T (egyik sem kapható idehaza
), Induro AT214} állvány + QZSD Q-02 gömbfej, vagy Q-668 állvány + Q-02 gömbfej a terv. Ezek a kombinációk mind beleférnek a költségvetésedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest