- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabil állvány állásról beszélünk, nem mozgás csillapításról... arra ott van a steady.
(#3311) kiskornel
Amit még tehetek, hogy a gyári gumi talpat kicserélem a fém tüskére... ergo kisebb felületen és nem tapadó anyagon lesz a súly, vélhetően mivel nem tapad meg, így nem is tud olyan könnyen billenni.
lsd.:
rubber feat vs steel spike -
kiskornel
addikt
Nézegess:
[link] - ez kínai 8,5kg. Nincs panoráma skála annyi. Meg nem látszik, hogy fém a cseretalp, vagy sem.
Ez pl egy 3d fej és márkás és 4kg. (a 6kg szerintem elírás)
[link]... de mondjuk nézd meg a giottos oldalon, hogy mit tartanak vele: [link]... ezért nem mindegy a gyártó.
Ez egy picivel drágább: [link] - ezzel már 40 fölé mennél. Ez nagyon-nagyon csábító...
Ez is épp... bár postaköltséggel együtt már meghaladja a 40kHUF-ot
[link] (viszont 8kg teherbírás)Itt egy Giottos 5kg [link]
Ez is márkás 5kg: [link] - leírás --- ennek érdemes utána nézni a neten... Személyes tapasztalat híján, ránézésre eddig ez a második legjobb.
Ez egy kínai, 5kg, viszont van panoráma skálája: [link]
Ez egy 5kg manfi 3D (lehet már linkeltem) [link]
-
kiskornel
addikt
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy ez azért ilyen occso, mert nincs hozzá gyorscsatlakozós cseretalp! Tehát fel le kell majd csavarozni a vázat a fejre, mikor hurcolni akarod. Tehát ebben is van kompromisszum!
Engem személy szerint zavarna és fizetnék érte, hogy gyorscsatis legyen.Még majd nézegetek fejeket. Ha találok valami jó 6kg-most akkor belinkelem...
-
kiskornel
addikt
Annyira nem kell nagy teherbírás. Most 7kg-os Manfi állvány tökéletes a nagytelékhez. Ahhoz az érvénytelen kis kitobikhoz (nehogy megsértődj rajt, csak a súlyát kicsinyeltem le) elég sokkal kisebb kategória. Hottentotta súly...
Cullman-t csak fotósboltban vásárolj. Márkás cuccot szabad netes boltból is. A 9 nap elállási joggal simán élhetsz, még indokolni se kell.
Ez itt bőven elég kitobihoz 6kg fej, 4kg állvány:
[link]; [link];Már kinézetre is sokkal jobb, mint az eddig felsoroltak. 40k-ból erre a felszerelésedre már lehet jó szettet összállítani.
FONTOS: ezt csak akkor, ha tényleg nem tervezed nagyobb, súlyosabb felszerelés beszerzését!
-
kiskornel
addikt
Azt tudom leírni, hogy ha én 190cm magas lennék, 25k HUF-om lenne arra, hogy vásároljak egy állványt fejjel együtt, akkor én ezt venném: [link] - ÉS HAJOLGATNÉK.
Amit nem vennék: műanyag cseretalpas cuccot, azzal már pórul jártam.
Ezt szoktam még nézegetni ilyenkor, de nem ismerem a márkát: Vanguard Espod Plus 203AB Tripod W/Head . (meg lehet műanyag cseretalapa van).
Nagyon kicsi a költségvetés. Magas állvány, meg stabil is legyen, meg olcsó is... Esetleg használtan.
-
erzol
őstag
Én a napokban vettem egy ilyet :cullmann nanomax 250
Teljesen meg vagyok elégedve vele és van rá 10 év garancia. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged