- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
Szia!
Nem vagyok egy nagy gura a témában, de ez szerintem pont az amit házilag is össze tudsz rakni.
Még talán valami videót is láttam egy fotostól, hogy ha ő tényleg nyaral és nem dolgozik akkor csak egy kis cipzáros táskát visza magával, amibe helyben vesz babot vagy rizst és ennyi.
Szerintem maga a csatlakozó menet is zavaró lehet ezen és kb felesleges. -
Balli
őstag
-
andrasferenc
tag
Én Giottos állványt és fejet vettem. Olvass vissza néhány hozzászólást és meglátod!
Csak ajánlani tudom. Stabil, megbízható, jól kidolgozott. Ennyit róla röviden. Némely típushoz táskát, vállszíjat is adnak. (A mai árakon ez sem elhanyagolandó.)
A fejre is ugyanezt értem.
(A Digitcam elég jó áron forgalmazza. Olcsóbban, mint a forgalmazójuk.) -
mcgoat
aktív tag
A patent törik, cserébe gyors, de a profi állvány nem patentos.
Vakukat a falcontól veszi a dörr az állványokat nem tom kitől, ahogy nézem az nem falcon.
De már én sem igazodom ki, hogy ki gyárt és ki matricáz .Kb az lehet, hogy van 1-2 gyár ott készül mindenkinek.Ugyanitt eladó T1228 magnézium állvány igény szerint masszív gömbfejjel.
-
j.bravo
addikt
Hát, hogy mono- vagy tripod kényelmesebb természetfotóhoz, az ízlés dolga (a természetfotó amúgy is sok mindet jelenthet); ellenben ha fej nélküli monopodot veszel, és nem a direkt monopodhoz való csuklót veszed hozzá, hanem rendes gömbfejet, akkor az rá fog menni a tripodra is. A csavarmenet ugyanaz; szabványos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MÁV topic
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest