Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Előzetesen két One UI 7-es telefon
- Hat frissítés lesz az alap az idei középkategóriás Samsung mobilokhoz
- Meda in China 😅
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
arrol ismerszik meg hogy nem egy hanem latszolag ket szoritoja van a gombnek (plusz szokott lenni meg egy a panoramanak).
ez egy kisebb szorito, annyit csinal hogy megszoritja kicsit a gombot es ez a szoritas akkor is megmarad mikor a tenyleges kioldot kitekered. ezert nem bukik le egybol ellenallas nelkul hanem van nemi tartasa de megis mozgathato marad. -
.mf
veterán
Így van, én is onnan és a kuponnal rendeltem. Tegnap és ma is írtak, hogy megrendelés rögzítve (még azon az áron) ill. véglegesítve.
Valószínűleg el lehet adni, de minél drágább, annál nagyobb a bukó rajta.Access-denied: a teszt pozitívnak tűnik, remélhetőleg a tartóssága is rendben lesz.
-
Byk01
őstag
Ha csak egy vázad és egy állványfejed van mindegy, melyik talptípus kell neked, mert azt az egyet adják a fejhez.
Ha később fejlesztenél, az Arca Swiss rendszer jobban bővíthető, több különféle cseretalp van több gyártótól. Pl. makrósín, amin a gépet tudod mozgatni (ha már a makrózás szóba jött lehetséges irányként) -
.mf
veterán
"Látom vannak cseretalpas fejek, ha jól tévedek ezek arra valók, hogy a talp fixen gépen marad s nem kell a menettel szórakozni. Ha ez így van, erre nem hiszem hogy szükségem van."
Így van, arra való; de én ennek szöges ellentétét vallom, nálam a gyorscseretalp hiánya (preferáltan szabvány Arca - sajnos Manfi fejek többsége nem az) kizáró ok.
Nagyon praktikus az, ha a gépet egymás után többször teszed fel és veszed le (pl. jó helyet keresel és kicsit arrébb vándorolsz). A cseretalp másrészt már annyira alap elvárás is, hogy csak az alsó-kategóriában nincsen.Két nagyon végletes cuccot választottál ki, kb csak az a közös bennük, hogy Manfi... az egyik utazó-állvány, 40 --> 144 centi, ami kézipoggyászba is befér repülőn, viszont teljes magasságán is hajolgatós; a másik pedig batárnagy, összecsukva is 70, kinyitva 179 (+ még a gép, elég magasan lesz teljesen nyitva).
Először inkább azt találd ki, hogy milyen helyzetekben kell, s oda hogyan juttatod el (gyalog, bringa, autó, repülő?).
A helyedben bővíteném a palettát is. Van világ a Manfin kívül is..."BeFree-re is 4 kilót írnak, egyik gépem, sincs 2kg obival, szóval elvileg van 100+ % tartalék.
"
Sokszor írtuk már, a tömeg egy teljesen irreleváns paraméter, meg mindegyik gyártónál mást is jelent. Nem mond semmit az állvány valós stabilitásáról, merevségéről, fej tartásáról, bebólintásáról, stb. Továbbá nagyon függ a használt gyútávtól is, mert egy hosszú telén sokkal jobban kijön a kis rezonancia is.
[ Szerkesztve ]
-
Azért ezek közül mindkettő elég kompromisszumos, de nagyon függ, hogy mekkora gépet teszel rá. Nekem egy markolatos 6D szokott lenni rajt egy közepes méretű obival és azért elég határeset már. A Befree átszerelhető, szóval lehet lent a gép. Nagy záridő esetén már csak távkioldóval lesz bemozdulásmentes a kép.
-
Byk01
őstag
A fejet nem ismerem, de az AT213 nekem bevált. Stabil erős, ezáltal kicsit nehéz a maga 2 kilójával. Nem egy kimondott hurcolászós állvány a mérete miatt sem, mert összecsukva is több mint 60 centi hosszú (fej nélkül).
Adnak hozzá egy jó állványtáskát, ami párnázott, fémtüskét, amire lecserélhető terepen a lábvégi gumi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Fujifilm FinePix S4700 Digitális fényképezőgép 16 MP
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való 6db-os szűrő készlet (Neewer)
- Canon EFS 10-18mm f/4.5-5.6 objekív
- Anamorphic Lens Mod GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerához