- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Az előző állványomat is alig használtam. Sőt, van egy manfroto monopodom, fej nélkül. Azt egyszer se...
De az alu állványom valahogy sokszor lemaradt kirándulás/nyaralás során. Pedig, azért szükségét éreztem néha. Ez, hogy kb 40cm, és könnyű, segíthet. A magassága kb talán elegendőnek tűnik. De, valszeg beltérben lehet fullra kihúzni... Kültérben meg majd észre veszem... Nem mondom, hogy megér egy állvány ennyi pénzt, de amazon.de-ről drágábban rendeltem volna ennél jobbat. Mindegy, majd kiderül, ha itt lesz.
-
fireman123
őstag
Nekem a Cullmann Nanomax 460 3 éve megvan, nem volt vele gond (mondjuk nem is sokat használtam
), de nyilván nem versenyezhet 80e ft állványokkal, ...emlékeim szerint kb. ennyiért vettem akciósan én is mint most az edigis ár, mondjuk komolyabb táskát adhattak volna hozzá. Ami jár vele arra varrattam a feleségemmel egy karabineres állítható pántot (most hogy nézem egy régi asus laptoptáska vállpántját
)
-
Allien
veterán
Innorel RT40C konkrétan 103,82 dolcsi. Ebben minden benne van... De, kérdéses, hogyan tudják teljesíteni a szállítási időt, amit, ha jól látom, 9-18 napra írnak.
Azért választottam ezt a márkát, mert ehhez kapható a monopod részhez egy plusz stabilizáló láb. Igaz, nem azzal vettem meg, azt majd külön, de ez mellékes. Eredetileg nem a 40C-t néztem ki, hanem a 70C-t, de az jelenleg húzós volt árban nekem.
Az itt ajánlgatott Rolei C5 valahogy nem tetszett, és nem csak a színe.Igaz, árban az is remek választás, főleg, mert amazon.de-ről se olcsóbb, mint az alzas verzió. De, mégis, jobban tetszene a C6i verzió carbonos változatban. Csakhogy, az már dupla annyi, mint a c5i...
Na mindegy. Nagyon várom a Innorel-t, mert záros határidőn belül meg kellene érkeznie.Persze, a követési szám még nincs regisztrálva a dhl-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged