- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
Monya78 #4761 üzenetére
Aham
Ez mondjuk? Ezt néztem ki először ennek a súly bírása se 1kg ez már 5,6 kg terhelhetőséget ír, meg a fej rész is amit olvastam ,hogy gyorsan lelehessen venni a gépet ha...
Csak táska nincs hozzá de gondolom lehet venni külön ha nem is ebbe a márkába ugye...
Vagy más alternatíva? -
ggg1
aktív tag
válasz
Monya78 #4674 üzenetére
Hű, en total laikus vagyok, de szerintem ezek az allvanyok, amiket linkeltel total nem hasonlitanak egymashoz. Mások a szemensszámok, az egyik 1 m magas, a masik 1,40, harmadik 1,60. Sulyra is tok masok, de bocs, ha elneztem valamit.
Nekem most a kedvenc allvanyom egy Manfrotto MKC3-P01. Van Slik allvanyom is, de ezt jobban szeretem, es egesz olcso volt. Jó magas es picire osszecsukhato. Sajnos a min. magassag 45 cm, kiveve, ha nem fejjel lefele teszed be a kozepso rudat. :-) -
.mf
veterán
válasz
Monya78 #4622 üzenetére
>FF váz
>3-4eFt-os hama
Kérem mondd, hogy az egy filmes FF váz volt, nem egy sokszázezres-félmillás-millás digit FF váz, amit egy 3-4 eFt-os hamarfelejtsdel "állványra" raktálMintha valaki venne egy Ferrarit és egy Zsiguliról rakná át a felniket és gyári 30 éves gumikat....
Nagyon alacsonyra menéshez opciók:
- megfordítható középoszlop: sok állvány tudja, de fejjel lefelé lesz a gép
- rövid vagy felezhető középoszlop: kevesebbnél van, a rövid ált. kiegészítő (+zsé)
- 3D középoszlop: csak drága állványok tudjákS mi van, ha nagyon-alacsony-makróra vennél egy külön állványt? Valami kisebbfajta de stabil tabletop is megfelelhet.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Monya78 #4622 üzenetére
Ha kicsit jobban megnézed, ahol ilyet árulnak, ott árulják ennek az alu változatát is kb fele ennyiért.
( Ha pedig még tovább keresgélsz, akkor valószínűleg megtalálod a tipikus listaárnál olcsóbban is. Persze így sem lesz a 3-4 ezres kategória, de annyiért nem állványt adnak, hanem hamat
)
-
.mf
veterán
válasz
Monya78 #4618 üzenetére
Tényleg bele kellene már írni az 1. hsz-be, hogy nem a tömeg, hanem a gyútáv a lényeges paraméter...
Szvsz a 120-140 cm magasság senkiföldje. Kicsinek nagy, nagynak kicsi. Eléggé hajlongós abban a magasságban gépet kezelni. Nekem is van egy ilyenem, amit utazós, meg motoros tanktáskába még beférősként használok, mert mindössze 30~32 cm hosszúra hajtogatható, ~1.3 kg. De mellette van egy kisebb-könnyebb darab túrázni gyalog és bringával, és egy rendes méretű, nehezebb is.
A másik meg az, hogy 1 m körül nincs normális állvány. Van pár tabletop, de azzal még a fűből se látni ki. Ha itthon normális áron lenne, egy Velbon Ex-Macron még elgondolkoznék, bár az is sok sebből vérzik.
Ha csak egyetlen állványt tervezel, akkor egy 155-165-re nyitható utazóállványt javasolnék, az már kényelmesebb magasságú, meg ha csoportot fotózol, akkor nem alulról fényképez, de még kicsire hajtogatható (35-45 cm) és viszonylag könnyű (~1.5 kg).A kinézett darabokat nem ismerem, keresni sem akarok nekiállni, de sajnos itt hatványozottan igaz, hogy olcsó húsnak, meg a márka sem garancia. Volt "olcsó" (19-ről 15-re akciózva) Cullmanom (nanomax 250), pár alkalom volt benne, és örültem, hogy közepes bukóval megszabadultam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest