Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Az 12kg-os teherbírású. Az sokk. Lévén a Giottost nem lehet kapni MO-n, bármelyik felülmúlja a nemlétezőt. Külföld az meg külföld, az egy más tészta.
Tetszőleges szögben hajtogatható középoszlopú Manfi nincs. Azt a konstrukciót ők kihagyták a megfizethető áru cuccok közül.
A másik kettőben viszont van. Én ezt nézegettem. Lévén itt nem sok ember van, aki 3kg és afölött rakosgat az állványokra, használható lesz. (persze legjobb lenne, ha mindenki meggyőződne róla).
Ez mondjuk csak 8kg-os max...
Én egy kicsit hosszabbnak találtam a rezgés lecsengését. Viszont hasonló árban van, mint a Giottos kifutó 42kHUF ára.Ugye legtöbben elfelejtik hozzáadni a majd 1kg tömegű fej tömegét, mikor kapacitást számolnak.
-
JohnyBlue
addikt
Én is így vagyok vele de tudod a kis ördög
Meg na nem tagadom enyhén megalomán vagyok
Valahogy én se tudom elhinni, hogy két majdnem tök egyforma méretű fej műszaki paraméterei ennyiben eltérnek egymástól...
Lehet ez is olyan mint a koporsógörbe 20-20.000 hz tartománya? (SOKOL rádiót is lehet úgy mérni, hogy tudja a 20-20.000hz et)
kiskornél: te hogy látod ezt a kérdést ? Taperoltad már valamelyik jószágot?
-
kiskornel
addikt
Erről a fejről nincs tapasztalatom. Leírása alapján OK, de feltűnően olcsó. Óva intelek attól, hogy tájékozódás nélkül megvedd. Youtube, Google, vimeo, stb... De ha jól emléxem itt is van róla cikk.
Állvány überfasza. Nagyobb túrák esetén nagyon húzza a vállat, de minőség / teljesítmény az überfasza lesz. Azoknak ajánlott, akik tényleg stabil állványt akarnak nagytelével, kihajtható középoszloppal középsúlyon. Ebben nem fogsz csalódni, mint alátámasztás... többeknek is van itt a fórumon. Kérdezd őket.
Idézet név nélkül, privát üzenetben kaptam egy sráctól, aki ilyeet vett: "ha egy szóval kéne jellemeznem azt tudom rá mondani, hogy: BÖSZME "Babzsák állítólag sirály, de vigyél alá valami fóliát, nehogy összekend ezt a szép divattatyót.
Szóval ehhez a fejhez egy kisebb állvány is elég. Vagyis a rátehető súly szempontjából a fej lesz a legszűkebb keresztmetszet. Általában az állványnak elég kevesebbet bírnia, a fejnek kell a nagyobb kakaó. Viszont jó hír, hogy a cseretalp Acra swiss rendszerű, vagyis kompatibilis nagyobb fejekkel is, ha mégis meggondolod magad később.
Legideálisabb a fej/állvány teherbírásban a 2:1 felállás. Kétszer akkora a fej teherbírás, mint az állványé. -
kiskornel
addikt
Ezek szerintem a "remegnek mint a kocsonyalevél" kategória. ~100mm az nem sok, mint vég.
Ugyanakkor ott a Tamron, a maga kis macro képességével, és ahhoz már meg kell fogni közelkép esetén az obit -> Oda már egy 10kg körüli MÁRKÁS fej ajánlott, és akkor már hozzá min. egy 5 kg-os teherbírású állvány. Azért kell külön fej / állványban gondolkodni, mert a szettek általában alkalmatlanok földközeli dolgokra, vagy nagyon korlátozottan alkalmazhatóak.
Pipaszár lábak macro esetén kizárva.
Jó a fordított középoszlop, bár nehezen kezelhető, nehéz odaférni, kényelmetlen a használata (pöcsölős)... de használható. Sokkal jobb a kihajtható középoszlop, viszont az már tank kategória, különben xart se ér. Így is lesz 1-2mp míg elül a rezégés a rendszerben.Szerintem ÉN 30k HUF ból gazdálkodva vennék egy nagyon jó használt tank jellegű állványt. 8kg-os állvány, 16kg-os fejjel. Igaz ez nem kihajtható középoszlopos lenne, meg nagy lenne a súlya, de ilyen hirdetést nemrég olvastam... már elvitték.
8kg-os alap állványok, nem magasak már 24kHUF -ért kaphatók Benro, Induro, hasonlók... használt áruk olyan 15-18kHUF körül lehet. 25kHUF egy 10kg-os Giottos fej, ami használtan olyan 15-17k ha kifogja az ember.
5kg-os alapállvány Manfrotto-ba kapható 20-23k körül Újonnan (fej nélkül). -
Balinov
titán
ez a beike egesz pofasnak nez ki.
szerk: itt egy tecsos vidijjo rola
-
Balinov
titán
hehe, hozzank jar a NAV orakat venni
kerdezd meg JohnyBlue-t, o honnet veszi, hatha be tudsz meg tarsulni, es a PK-t is le tudjatok kozosen redukalni.
-
kiskornel
addikt
Cuccok leírása: "Asus P8B75-V, i5 3450, Alpenföhn Civetta hűtő, KINGSTON KHX1600C9D3LK2/8GX ram, Sapphire HD7850 2GB, FSP Raider 550W, OCZ Agility 3 SSD, WD 640Gb, Fantec TCG-4800X47A-1 Ház, és az apróságok."
... ebből honnan derül ki, hogy milyen a fényképeződ? ÁÁÁ megvan az apróságok. Hát apró fényképezőhöz jó lesz ez az állvány. Nagyobbakhoz nem.
... aztán az se derül ki, hogy mire akarod használni. Milyen fotózást szeretnél. macro, földközeli, kihajtott középoszlop, extra magasság, csont stabilitás stb...
Ne érts félre a fenti adatok mindenkitől kellenek, ha ajánlást kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged