- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
Igen, hasonló lehet a kettő
(ránézésre mindenképp).
Annyi különbséget látok, hogy a lábak felső része némileg eltér, más a kampó a középoszlop alján, illetve a fej szerintem más (nekem máshol vannak a vízmértékek + alapból a fej formája is eltér). A felhasznált anyagokat meg nem tudni így ránézésre.. Ami spórolást nem tudok megérteni, hogy az enyémen csak az egyik láb kapott szivacs borítást.. hát kössz..ggg1: Örvendek hogy tetszett és hogy hozzájárulhattam a "köz" ismeretanyagához!
Két dolog azért közben egyértelművé vált számomra:
- ha kimondottan fotózni megyek nem kérdés, hogy a Manfi 190XPROB jön velem, zseni az az állvány!
- a lábak csatos vs. tekerős rögzítésének örök kérdésében én a csatokra szavazok -
athomi
veterán
Tegnap megérkezett a QZSD-668. Meglepően jó minőségű. Kinyitni, összecsukni elsőre macerás, de pár alkalom után egy kis rutinnal fél perc alatt működik (mondjuk ettől függetlenül még macerás
). Ha olyan állványt keresel, ami utazásokhoz is kényelmes, akkor bátran ajánlom. Milc gépet gond nélkül bírja, a fej nem bólint be vele. Egyébként kitettem a 20-30 km/h-s szélbe, ami ráadásul lökésekben jön és egyáltalán nem akart borulni, de az alsó lábon érződött egy enyhe remegés. Csodát nyilván nem kell várni az 5 tagú lábaktól, szóval kompromisszumosan használható. Nekem 23k-ba került és elsőre úgy tűnik az én igényeimet ki fogja elégíteni.
-
Nagyon okés? A képek alapján az alsó kettő, de inkább három szekció már ropi vékony, így jó esetben lesz belőle 120 centis valami, de akkor is ki kell nyitni a KÉT szekciós középkonzolt, uramatyám. Ránézésre ez még beltérben sem ajánlott normális DSLR géphez, kint meg a nyári szellő szétborítja.
-
.mf
veterán
Use the search, Luke! Volt itt is szó róluk, net-szerte meg nagyon sok helyen. Jók az árukhoz képest, a fém-záras 668 meg talán még egy fokkal megbízhatóbb. Csodát persze ne várj, összerakni idő, magassága korlátozott, a fej meg meghúzás után is még minimálisat bebólint (mint szinte minden emberi árú fej).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (1300 / 3800 / 42200 expoval)
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest