- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskornel #1734 üzenetére
Bízom benne, hogy megmarad fixen az oldalán, ha nem akkor marad a saját táskája.
A 70-200-ból f4l-em van, és az még az elég könnyű objektív kategória, megvoltam eddig állványgyűrű nélkül is, csak a gépvázon levő cseretalpal.
Ennek ellenére megfogadom a tanácsot, súlyelosztás szempontjából nagyon nem mindegy.
Az tántorított el az állványgyűrű vásárlástól, hogy az eredeti canon drága...az utángyártott termékeket meg sosem szerettem. -
-
válasz
D4rkm4n #1730 üzenetére
Manfrottoban találok nagyon jókat, de amibe egy állvány és egy 6-8kg körüli fej kerül, annyit nem szánnék rá. Azért néztem azt a lent linkelt Benrot, mert az a plafon keretben, és abból tudok linkeltnél jobb áron vásárolni. Arról esetleg vélemény, a leirás alapján szerintem jó lehet.
Benro
Nem sürgős az állványcsere, mivel kompromisszumokkal és egy kis óvatossággal használható tovább a repedés ellenére a cullman... de nem szeretném, hogy akkor törjön el amikor éppen a leginkább használni szeretném, nem utolsó sorban nem szeretném, ha a gép lezúgna róla... -
válasz
D4rkm4n #1723 üzenetére
Köszönöm, a választ, én is áttérek ide akkor ezzel a témával.
Szóval az állvány, ami feladta aharcot, a követkető: Cullamann Nanomax 250
[link]
Igazából semmi problémám nem volt magával az állvánnyal, esetlegesen annyi, hogy nagyon nehézkes volt a megfelelő beállitása. Mérete és súlya ideális, pont rá tudtam szerelni a táskámra is....a cipelést ezzel letudva...
Ami biztos, hogy valami gömbfejes állányt fogok helyette nézni, (tapasztalatom nincs vele), de gondolom sokkalta könnyebb a megfelelő beállitás elérése.
Maga az álvány vázának nincs baja, a középoszlopra szerelhető tartó adta meg magát, ergo még az is lehetséges, hogy csak erre az álványra felszerelhető kömbfejet kell beszereznem.
Kép gyorsba az állávnyfejről:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus OMD E-M1X jó állapot
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged