- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
De kinek mi a "gyors", vagy "olcsó"? Példul, lehetne rendelni banggood-ról is, de mire ide ér...
Van, amikor kis szerencsével van pár szín EU raktárban, de ennyi. Lehet néha kedvezően a Hobby King-ről is, de, ezek is árban többnyire ott vannak, mintha itthon vennéd meg, mert VAN szállítási költség. Bejátszhat amazon.de is, ott 40€ felett ingyé hozzák. De, nekem speciel a bestmark itthon jön be, mert ha külső raktáron is van, az pár nap, és a boltba van, és át tudom venni.
Ergo, van, amikor a franc nézi, hogy 100 forinttal több-kevesebb valami, mi a praktikusabb.
Ja, és akkor nem is beszéltem a speckó színekről. Amikor NEM csak sima lila kellene, hanem levendula lila. Vagy nem pink, hanem magenta...
Bemész a bótba, és ha nem tetszik, csá... -
Allien
veterán
Megérkezett a 3D manuális automata nyomtatóm (PEN SUNLU® SL-400), Eu raktárból.
Megvolt az első teszt üzem. Amit kérdeznék, hogy hogyan tudom elérni, hogy ha papíron "rajzolok", a papír hozzá tapadjon, illetve, pont, hogy NE tapadjon hozzá
Illetve, milyen felületre érdemes vele rajzolni (üveg, műanyag, fém)? Ezen felül, a filamentek is érdekesebbek. Tervezek hozzá "készletet" venni, pl 20 szín, de, 2D nyomtatókhoz kilós, tekercses kiszerelések vannak. Gondolom, ezek is használhatóak hozzá?
-
Allien
veterán
válasz
DrojDtroll #6665 üzenetére
Ok, átolvastam 2-t, de ettől még nem lettem sokkal okosabb, a típusokkal kapcsolatban. Példul, a lentebb írt Tronxy X-1, és hasonló típusok relative, de olcsóan beszerezhetőek. Van-e valami speciális dolog, amire érdemes figyelni? Vagy, a többi már az "asztalon", meg a felhasználón dől el?
-
Allien
veterán
Van valamilyen elindulási alap ehhez a "dologhoz"? Azaz, a 3D nyomtatáshoz? Példul, Hobby King-n Eu raktárból relative, de nem túl drágán (de lehet, tévedek) be lehetne szerezni egy 3d nyomtatót. Pl 124€ Tronxy X-1. De, akár az Alza-n is vannak 70E alatt XYZprinting da Vinci Mini.
-
Allien
veterán
válasz
DrojDtroll #6607 üzenetére
Nem, magamnak.
Igaziból a franc tudja, minek. De, pl drónokhoz néha-néha jól jönne egy olyan cucc, amivel átléphetőek a problémák.
Mivel nem feltétlenül kell századmillire megcsinálni egy kamera tartó alapját, ilyen kézi pókháló is elégséges lehet.
Félek egyből 3d nyomtatóval befürödni, mert nem érteni kínai se, meg english se. -
Allien
veterán
Üdv!
3D PEN-t gondoltam beszerezni. Van, ami ajánlott, vagy amit a terméknél érdemes figyelni?Elég nagy a szórás pl BG-GB pároson is. kb 25 dolcsitól a csillagos égig (100 dolcsi fölé is). Annyit nem ér meg nekem, szerintem, de, ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad A285 laptop (12,5FHD/Ryzen5/8GB/256SSD/Win10)
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest