-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika75
tag
Gratulálok! Ha a kit-et rendelted az tényleg sok idő mivel szinte mindenki azt rendeli pláne a nyomtatófarmok ahol számít a 40 eurós árkülönbség mivel többet vesznek. A türelmetlenebbek mint én voltam inkább kifizetik a magasabb árat csak érkezzen már meg!
Rendeltél hozzá másik lapot is, vagy csak az alap gépet? -
Tomika75
tag
Most majd megkapom, hogy ismét egy Prusa fan,de ez nem igaz. Nekem nincs nagy összehasonlítási alapom,mivel eddig csak Prusával nyomtattam.
A Mini-vel biztos nem fogsz mellélőni ha 0 hozzáértésed és tapasztalatod van. Artillery-ről nem tudok nyilatkozni, nem használtam.
A kérdés milyen TPU-t akarsz nyomtatni? Keményebbet-lágyabbat? A bowdenes nyomtatók nem igazán szeretik a lágy agyagokat, bár YT-on fent van amikor egyik ember Ninjaflexet nyomtatott Minivel és teljesen jól szuperált, ellenben az Artillery direkt drive-os. Elméletileg azzal mindent is tudni kellene nyomtatni.
Az Artillery-nek nagyobb a nyomtató tere(220x220x250) a Minié kisebb (180x180x180).
Mekkora méretű dolgokat akarsz nyomtatni?
A Mini-t összeszereled és nyomtatsz,nem kell állítgatni bütykörészni. Az Artillery tulajok majd elmondják nekik mit kellett csinálni vele,hogy rendesen nyomtasson.
Szerintem amelyik neked szimpatikusabb, vedd azt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged