- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
PixelRambo #12694 üzenetére
Hasonló problémám van nekem is a filament guide kis kockájával, amivel az X tengelyhez/szelvénybe kell rögzíteni. A közepén a kis csap nagyobb, mint a furat, ahová menni kéne. Már 2x próbáltam nyomtatni, úgyhogy inkább majd valahogy lereszelgetek belőle.
-
izisz
senior tag
válasz
Hirtelen egy slic3r screenshotot találtam, S3D-ben biztos van ilyen opció, gondolom Cura-ban is van valahol
XY size compensation
Ezzel lehet bizonyos mértékig korrigálni szeleteléskor a nyomtatási méret difiket.
Amúgy FDM nyomtatás során szinte természetes, hogy nem lehet annyira precíz modelleket nyomtatni, mint amire a fröccsöntés képes. És a legó esetében még inkább igaz. Próbáljatok meg ezzel az opcióval játszani, nyomtatni, tesztelni. -
trialkornel
tag
válasz
Próbáld meg a szeletelőben a flow értéket kicsit csökkenteni vagy ha saját tervezés a tárgy akkor a kereszt alakú furatot 2-3 tized mm-rel nagyobbra venni. Okozhatja még az is hogy a nyomtatófej túl közel van az asztalhoz így jobban szétnyomja rajta az anyagot.
-
Janix12
aktív tag
válasz
PixelRambo #12263 üzenetére
Szerintem fektetve lelógott volna a tárgyasztalról..
-
Saccco
nagyúr
válasz
PixelRambo #11562 üzenetére
Itt van mindegyik verziójából német raktárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest