-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
beneboy #29775 üzenetére
Az extruder csere szerintem Ender V3-nál alap fejlesztés dual gear full fém extruderre, vagy bármi más jobbra (pl. BMG clone).
A dual Z tengely ráér később is nem olyan fontos, amíg jobban meg nem ismerkedsz a 3D nyomtatás finom részleteivel (nem lesz gyors).
A BL-touch pedig szerintem felesleges pénzkidobás. Már négy különböző nyomtatóm volt és egynél kipróbáltam, de a jó manuális szintezést nem váltja ki, üveg vagy tükör bed esetén meg jó szintezés utána teljesen felesleges is. Nagyon görbe bed esetén lehet értelme, de én nem láttam, le is szereltem, azóta is a fiókban porosodik. Csak egy plusz hibaforrás véleményem szerint.
Meg persze végtelen sok türelem, mint Saccco írta.
Újra is lehetne értelmezni Montecuccoli híres mondását, miszerint a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz, pénz.
A 3D nyomtatáshoz is három dolog kell: türelem, türelem, türelem. Na meg egy kis pénz sem árt.
-
Reggie0
félisten
válasz
beneboy #29775 üzenetére
2: Ha nagyobb tárgyat akarok, mint amit a gép ki tud nyomtatni, 3d tollal össze lehet ragasztani (nem teherhordó elemek, csavar, szerszámosláda rendszerező...)
Szerintem jobban jarsz a dorzshegesztessel, ahhoz meg csak filament kell es egy dremel, vagy valami hasonlo nagy fordulatszamu kis meretu gep. Video
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged