- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
JulianSinulf #49576 üzenetére
Szerencsere az olmos forrasztasnal olomgoz nem nagyon keletkezik es nem is szeret goz formajabna megmaradni, hanem nagyon gyorsan lecsapodik. A legtobb kellemetlenseget a flux okozza.
-
Emunem
őstag
válasz
JulianSinulf #49576 üzenetére
jelen! Én egy bonyolultabb tárgy esetén még mindig ott ülök, és TV-zek, asszony van, hogy már oda hozza ki a sört, mert tudja, hogy 20 percre biztos ott maradok.
Engem lenyűgöz minden gép müködése, nem tudok betelni velük... hiába értem már, hogy mi miért müködik, még mindig úgy ülök le elé, mint az első alkalommal. Asszony féltékeny is néha.
Én szerencsére tudom másik légtérben tartani a nyomtatót, ráadásul elzárva, meg tudom érteni teljesen azokat, akik a lakótérben való használtuk miatt aggódnak. Nekem is sok álmatlan éjszakám volt, mire meglett a hely, és összeállt a rendszer. Én a 3 hónapot tűztem ki szürö csere dátumnak, a nyomtatási szokásaimat figyelembe véve. (Hepa/aktívszén, 12cm-es átmerőben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest