- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Google Pixel topik
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
mézespálinka #45572 üzenetére
Nekem ránézésre ez csak az mcu firmware, ha jól tudom flashforge klipperes printerek alapból, bár klippert futtatnak mint firmware, de saját szoftverük van a moonraker helyett.
A konkrét kódba nem néztem bele hogy mit változtattak egy gyári klipper firmware-hez képest.
Ennél a gépnél az mcu mellett van egy Allwinner T113-S3 (olcsóbbat nagyon nem is találhattak volna), amin fut gondolom egy armbian kiherélve.
A legépkézlábabb megoldás az lenne hogy ezt a SOC-ot kukázni és közvetlen az MCU-val beszélgetni valamilyen külső eszközről. A 128mb ram nagyon kevés egy linux + moonraker+ klipper + fluidd/mainsailnek, ennél jóval izmosabb SOC-on is próbáltam, 512mb ram alatt gyakorlatilag használhatatlan, főleg ha szeretnél valamilyen postprocessinget is használni.
(Skip object, ilyesmi).Edit: Minden gyártó tolja a saját hülyeségét, és költenek a szoftveres baromságaikra, ahelyett hogy letennének az asztalra egy épkézláb megoldást.
Egy STM32F4 (kb minden aftermarket board erre épül) és egy különálló, valamilyen combosabb, de standard raspberry pi klón megfelelne erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- EA Sports WRC '23
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest