Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a purple es a red egy Sharkoon hazban vannak, az meg RPi-re kotve
az Elements a sajat tapjaval ment, azt szerintem csak siman PC-re dugva hasznaltamaz uj vinyo egy Sharkoon Swift-Case-be fog kerulni (szinten Raspberry-re dugva)
MOD: egyebkent egy ezereves 1TB-os WD MyBook eveken at mukodott gond nelkul, ugyanolyan hasznalat mellett
-
-
-
doc
nagyúr
plz ajanljatok vinyot...
Raspberryre kotve adattarolasra, filmstreamre, torrentre kellene, szoval nem kell nagy sebesseg, 5400-es boven jo lenne
a legeslegfontosabb kriterium a megbizhatosag, utana jonnek az anyagiak
ugy terveztem hogy egy kulso Sharkoon hazba teszem (szoval 3.5-es kellene), esetleg ha valami jofajta, eleve kulso vinyot tudtok ajanlani nyilvan az is tokeletes megoldasa WD-vel mostanra nagyon rossz tapasztalataim lettek (tobb vinyojukkal is), igy azt a markat kerulnem
ja, meretben olyan 3TB kornyekere gondoltam, lehet picivel alatta/folotte ha ugy adodik
-
doc
nagyúr
valakinek van tapasztalata Samsung vinyok megbizhatosagat illetoen? anno nagyon hullottak nalunk a cegnel, de ha mostanaban mar hasznalhato darabokat csinalnak, lehet beneveznek egyre (konkretan StoryStationrol van szo)
illetve milyen kulso (1-1.5TB) vinyot ajanlanatok? az elsodleges jeloltem a WD mint marka, de meggyozheto vagyok -
doc
nagyúr
vettem egy 1TB-s WD MyBookot, egyelore tetszik
elso WD vinyom, meglatjuk majd hogyan szerepel... -
doc
nagyúr
sziasztok!
nagyobb kapacitasu (min. 500 GB) kulso hdd-t szeretnek, tudtok ajanlani valamit?
gondolkodom esetleg a sima belso vinyo + usb-s rack megoldason, de talan jobb lenne egy eleve "osszetervezett" cuccos, pl. a WD kulso vinyoi
maxtorral es samsunggal nagyon rossz tapasztalataim vannak (tobb szazas gepparkbol), szoval azt inkabb nem, leginkabb a WD markaval szemezek, valakinek velemeny mellette/ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest