- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papasoft80
tag
Már kezdek belecsavarodni, de minél hamarabb döntenem kéne. HD-ben(1920x1200) szeretnék játszani.
ár/teljesítményben a legjobbat szeretném, de ami nagyon fontos, hogy halk legyen.
Ezeket javasolták, vagy választottam: 660Ti, 7950, 670
Az Nvidiát favorizálták sokan, de azt is olvastam, hogy az AMD jobb a direct compute-ot kihasználó játékoknál, az Nvidiának is van valami ilyen előnye? A listát ki lehet lefelé bővíteni, ha elég gyengébb kártya.
Pontos típust írjatok a hűtés miatt. OC-s kártya szerintem csak akkor érdekes, ha a hűtése hatékonyabb emiatt. Ha lehet akkor indokoljátok is a választottat. i5 megy majd alá vélhetőleg a 4 mag miatt.Köszönöm!
-
papasoft80
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagyon halk VGA-t az i5-3570K mellé 1920x1080 játékhoz.
ASUS DC2V2 7950-re gondoltam, de eltántorítható vagyok, ha el tudom fogadni az indokokat.
Felesleges pénzt nem akarok áldozni, de azt sem szeretném, hogy legyen egy "majdnem jó" kártyám ennyi pénzért. Az előző konfigom olvasható még (a táp maradt), látható, hogy sok időre szánom. Írjátok meg azt is, hogy milyen átalakító kábelekre lesz még szükségem. Kérem, hogy pontos típust írjatok.Köszönöm!
üdv
[ Szerkesztve ]
-
papasoft80
tag
válasz hash99 #30894 üzenetére
Neeem akarok tápot venni!
Most kb. 50W-ot ha felvesz a táp a konnektorból idle. prime 4 szál 130-140W áramfelvétel.(#30895) bandi0000 akkor is kellene a táp, ha csak a proci van húzva(~4,2GHz alapfeszen), a VGA nem? Most 1680x1200-as monitorom van, de TV-n, vagy a másik monitorral lenne 1920x1200. Vagyis elvileg a 7950 vinne mindent rendesen alapon, nem?
-
papasoft80
tag
Sziasztok!
i5 3750k, win7x64, 8GB mellé 50eFt körül milyen VGA-t ajánlanátok?
Szeretnék olyan időtálló darabot, mely képes a mostani 1600x1200-ban, később 1920x1200-ban akadás mentesen futtatni mai játékokat szép grafika mellett.
A VRAM mérete kérdéses a Mantle-DX12 miatt(tudom a DX12 még messze van, de sokban hasonlítanak a Mantle-ra), pár ezer forint miatt ne kelljen 1-2 év múlva új kártyát vennem.
Fontos, hogy halk legyen terhelve és terheletlenül is(eddig az ASUS tűnik befutónak).
Pontos típusokat kérnék indokolva, hogy miért pont az.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! -
papasoft80
tag
Konfigomba vennék VGA-t. 1600x1200-ban játszanék most, de esetleg menne az 1920x1080-is.
R9-ben gondolkodtam, de a VRAM, ami nagy kérdés nekem. Mert ugye a Mantléval kapcsoltban olvasni, hogy többet eszik ebből és a konzol portokat nézve, nagy eséllyel szükség lehet majd >2GB-ra.
Tápom azért bírja majd? Több évre szeretném. Nettó 50eFt-ig(63bruttó) gondolkodnék max.
Javaslatok?szerk.: ja, csendes kellene
[ Szerkesztve ]
-
papasoft80
tag
válasz papasoft80 #49456 üzenetére
Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest