Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Balazska90
üzenetére
Hát nincs, ebben igazad van ,az 580 hoz pont elég, de nem véletlen akarom azt lecserélni, biztosan sokat javulna a teljesitmény ha min egy ryzen 1600AF lenne a i5 6400 helyett. Konkrétan amúgy a nemrég megvett Controlra gondoltam.
De pl a Red Dead Redemption 2 az nincs meg, de 100% biztos vagyok benne, hogy az is mediumon menne csak, és valszeg ez a 2 nálad se lenne sokkal jobb, jobb CPU val sem
Metro nekem highon megy, nyilván a CPU közti különbség miatt nem megy ultrán, meg ugye az én 580 am 4gb os csak, és ebben igazat adtam/adok neked, hogy ilyen magas beállitásoknál bizony számit a VRAM.
Egyébként meg sorry ha valami sértőt írtam, nincs veled semmi bajom nyilván meg nem állt szándékomban, csak tényleg az nem volt igaz abszolút hogy minden kártyát fikázni szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Medence topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy s21+ 5g
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001