Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #21 üzenetére
Hehe, ez gyorsan megváltozott. Amúgy a NWN is nagyon hasonló, csak ugye fantasy, meg másabb a kamerakezelés/kameranézet, ami egy idő után ott zavarja az embert, mert túl sokat kell forgatni a kamerát.
Amúgy egyszer mindenféleképpen érdemes.
Amúgy meg most volt Irigy Hónaljmirigynek műsora a TV2-n s egy csomó BG2 zene volt benne. Valaki, akinek Collector's Baldur's Gate 2-je van el tudná nekem küldeni esetleg?
Kösz.
Már a zenét valamilyen használható audio formátumban.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
beautifulmin #15 üzenetére
Ha RPGn van a hangsúly akkor felejtősek a mmo játékok, mert azokban manapság nem sok RPG elem keveredett. Szerintem inkább vegyél pnp RPGT
VAgy ajánlani tudom a különböző modokat ami mind BG2re és NWNra van, van egy pár nagyon oksa kis mod.
-
Slayer Valor
őstag
válasz
beautifulmin #15 üzenetére
EQ2 asszem 2-3k ft körül van /hó. De én inkább a Guild Wars-t ajánlom neked. Megveszed egyszer 8k(+pköltség ha rendeled) és utána ingyen gamelsz bármennyig
Nincs havidíj
Később majd meg majd csak az esetleges 4-5 havonta megjelenő patchekért lehet majd fizetni 1x
Én elmondom neked, véleményem szerint sokkal jobb mint az EQ2. igaz, talán grafikában nem
GW hiv site: Bővebben: link
GW hiv magyar site: Bővebben: link
PH!-s GW oldal: Bővebben: link
ja, és CMORPG
A jövőben kérhetek kevesebb szmálylit ? - Esmein -
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #3 üzenetére
Lehet van más is, de én ilyen klasszikus stílusú egyéb rpg-ről sajna nem tudok, max. hack'n'slashről...
Kezdhetjük várni a Neverwinter 2-t... -
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #1 üzenetére
Semmi... Kotor 2, de már fél éve. Azóta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest