- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Engem nem zavart, sőt a NWN baromi jó a kamerakezelésével együtt. Amikor jóóó sok BG2-zés után feltettem a NWN-t és elkezdtem játszani fél óra után megfájdult a fejem a kameraforgatásoktól, de aztán úgy megszoktam, hogy még hiányozna is.
Jaja irigy mirigyben jók voltak Baldur kapujának zenéi
Egyébként nyugtass meg Drizzt, neked NWN-be meg BG-be nem kis Drizzt karaktereid vannak?! -
DonnieBrasco
tag
Nézz ez az sg. fórumokra, ott van róla szöveg bőven!
A wizardrykhoz: a 7-es rész minden idők egyike legnagyobb, örök klasszikus RPG-je. Szerintem a zenéje éppenséggel rettenetesen borzalmas, de maga a játék szinte tökéletes. Csak egy picit túl hosszú - ez lehetne a legnagyobb hibája
DB -
HaaS
addikt
Oksa... utánanézek a dolognak. Hirtelen nincs előttem a Wizardry 7 felülete, de tuti megvan, mert megvettem minden ilyesmi gammát
. Biztosan játszottam már vele... asszem az még nem full 3D-s volt.
Azért ez a Wiz8 még sokáig kitart. (A BG-re gondolok ps2-n)
Én is hardest fokozaton nyomom a Wizardry8-at, szóval van mikor 30 ellenfél jön egyszerre... maxon van az opciókban a csata sebessége, de télleg lassú. Utánanézek a pecsnek. Mindenesetre a hosszabb csaták (erősebb monszták) szépen fejlesztik a karaktereket, jócskán megéri a fáradtságot.
Az Ironman meg szerintem nem embernek való... egyszer próbáltam, aztán leestünk valahonnan, ez meg gondolkodás nélkül törölte a kimentett állásokatNah széép...
HaaS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Instagram közösségi fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest