- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HMD Skyline - jó szerelés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Engem nem zavart, sőt a NWN baromi jó a kamerakezelésével együtt. Amikor jóóó sok BG2-zés után feltettem a NWN-t és elkezdtem játszani fél óra után megfájdult a fejem a kameraforgatásoktól, de aztán úgy megszoktam, hogy még hiányozna is.
Jaja irigy mirigyben jók voltak Baldur kapujának zenéi
Egyébként nyugtass meg Drizzt, neked NWN-be meg BG-be nem kis Drizzt karaktereid vannak?! -
DonnieBrasco
tag
Nézz ez az sg. fórumokra, ott van róla szöveg bőven!
A wizardrykhoz: a 7-es rész minden idők egyike legnagyobb, örök klasszikus RPG-je. Szerintem a zenéje éppenséggel rettenetesen borzalmas, de maga a játék szinte tökéletes. Csak egy picit túl hosszú - ez lehetne a legnagyobb hibája
DB -
HaaS
addikt
Oksa... utánanézek a dolognak. Hirtelen nincs előttem a Wizardry 7 felülete, de tuti megvan, mert megvettem minden ilyesmi gammát
. Biztosan játszottam már vele... asszem az még nem full 3D-s volt.
Azért ez a Wiz8 még sokáig kitart. (A BG-re gondolok ps2-n)
Én is hardest fokozaton nyomom a Wizardry8-at, szóval van mikor 30 ellenfél jön egyszerre... maxon van az opciókban a csata sebessége, de télleg lassú. Utánanézek a pecsnek. Mindenesetre a hosszabb csaták (erősebb monszták) szépen fejlesztik a karaktereket, jócskán megéri a fáradtságot.
Az Ironman meg szerintem nem embernek való... egyszer próbáltam, aztán leestünk valahonnan, ez meg gondolkodás nélkül törölte a kimentett állásokatNah széép...
HaaS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest