- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
milkabrams #33 üzenetére
Lords of the Fallen, Dark Messiah (ha nem zavar, hogy öregecske). Esetleg a Diablo 1 és 2 (még öregebb).
Esetleg ha nagyon elszánt vagy, Arx Fatalis ezzel. -
MageRG
addikt
válasz
milkabrams #29 üzenetére
A Steam-es ajánlatok egy része nem is rpg.
Pontosítanál? Csapat alapú vagy egyszemélyes, körökre osztott v. inkább akció-szerep, stb.
Vagy az is jó ha leírod amivel eddig játszottál (és tetszett). -
GypsFulvus2
őstag
válasz
milkabrams #29 üzenetére
A régebbiek közül pedig innen szemezgess.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
milkabrams #29 üzenetére
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok pár dark fantasy rpg játékot, amihez nem kell net? -
Szten Márs
nagyúr
Engem nem zavart, sőt a NWN baromi jó a kamerakezelésével együtt. Amikor jóóó sok BG2-zés után feltettem a NWN-t és elkezdtem játszani fél óra után megfájdult a fejem a kameraforgatásoktól, de aztán úgy megszoktam, hogy még hiányozna is.
Jaja irigy mirigyben jók voltak Baldur kapujának zenéi
Egyébként nyugtass meg Drizzt, neked NWN-be meg BG-be nem kis Drizzt karaktereid vannak?! -
Wolverine
félisten
Fable? Bővebben: link
És talán a Jade Empire is megjelenik majd PC-re is... Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #21 üzenetére
Hehe, ez gyorsan megváltozott. Amúgy a NWN is nagyon hasonló, csak ugye fantasy, meg másabb a kamerakezelés/kameranézet, ami egy idő után ott zavarja az embert, mert túl sokat kell forgatni a kamerát.
Amúgy egyszer mindenféleképpen érdemes.
Amúgy meg most volt Irigy Hónaljmirigynek műsora a TV2-n s egy csomó BG2 zene volt benne. Valaki, akinek Collector's Baldur's Gate 2-je van el tudná nekem küldeni esetleg?
Kösz.
Már a zenét valamilyen használható audio formátumban.
[Szerkesztve] -
HaaS
addikt
válasz
Szten Márs #24 üzenetére
Marad az onlájn butulás... mmorpg van rahedli.
-
Szten Márs
nagyúr
Vááá, emberek teljesen kész a mai RPG piac. Itt állok új géppel, hasítana, mint atom, aztán nincs mivel nyomulni!! Helpme!
Lehet várni NWN2-őt
Elder Scrolls4: Oblivion-t
The Witcherst
Dragon Age-t
De MOST mi van???? -
beautifulmin
aktív tag
Ez már jóó
-
beautifulmin
aktív tag
kicsit elrontotad a linkelést
De:Bővebben: link -
beautifulmin
aktív tag
Tévedtem mégis csak jó az a kotor 2
Azzal nyomtam ma egész nap... -
beautifulmin
aktív tag
Kipróbáltam a kotor 2! Szép meg minden de nagyon nem az a stílus amire vágytam..!!!
Nem jön be..!!!
Neverwinter szerintem jó lehet bár még nem próbáltam.. -
Kraptor
őstag
válasz
beautifulmin #15 üzenetére
Ha RPGn van a hangsúly akkor felejtősek a mmo játékok, mert azokban manapság nem sok RPG elem keveredett. Szerintem inkább vegyél pnp RPGT
VAgy ajánlani tudom a különböző modokat ami mind BG2re és NWNra van, van egy pár nagyon oksa kis mod.
-
Slayer Valor
őstag
válasz
beautifulmin #15 üzenetére
EQ2 asszem 2-3k ft körül van /hó. De én inkább a Guild Wars-t ajánlom neked. Megveszed egyszer 8k(+pköltség ha rendeled) és utána ingyen gamelsz bármennyig
Nincs havidíj
Később majd meg majd csak az esetleges 4-5 havonta megjelenő patchekért lehet majd fizetni 1x
Én elmondom neked, véleményem szerint sokkal jobb mint az EQ2. igaz, talán grafikában nem
GW hiv site: Bővebben: link
GW hiv magyar site: Bővebben: link
PH!-s GW oldal: Bővebben: link
ja, és CMORPG
A jövőben kérhetek kevesebb szmálylit ? - Esmein -
beautifulmin
aktív tag
Everquest 2 mennyi?
-
jah akkor icewind dale 1-2.
-
DonnieBrasco
tag
Nézz ez az sg. fórumokra, ott van róla szöveg bőven!
A wizardrykhoz: a 7-es rész minden idők egyike legnagyobb, örök klasszikus RPG-je. Szerintem a zenéje éppenséggel rettenetesen borzalmas, de maga a játék szinte tökéletes. Csak egy picit túl hosszú - ez lehetne a legnagyobb hibája
DB -
HaaS
addikt
Oksa... utánanézek a dolognak. Hirtelen nincs előttem a Wizardry 7 felülete, de tuti megvan, mert megvettem minden ilyesmi gammát
. Biztosan játszottam már vele... asszem az még nem full 3D-s volt.
Azért ez a Wiz8 még sokáig kitart. (A BG-re gondolok ps2-n)
Én is hardest fokozaton nyomom a Wizardry8-at, szóval van mikor 30 ellenfél jön egyszerre... maxon van az opciókban a csata sebessége, de télleg lassú. Utánanézek a pecsnek. Mindenesetre a hosszabb csaták (erősebb monszták) szépen fejlesztik a karaktereket, jócskán megéri a fáradtságot.
Az Ironman meg szerintem nem embernek való... egyszer próbáltam, aztán leestünk valahonnan, ez meg gondolkodás nélkül törölte a kimentett állásokatNah széép...
HaaS -
Drizzt
nagyúr
Wiz8 tényleg isten még mindi, viszont javaslom, hogyha befejezted, akkor kezdd el a wiz7-et végigvinni. Minden idők legjobb PC-s rpg-je kétségkívül, a zenéje isten, 1992-ben készült, de a garfikával sincs benne semmi baj, el lehet bőven viselni még ma is, bár persze 2d-s. Viszont biztosan le fog kötni jópár hónapig, imvel a fő cselekmény tiszta játékideje nem kevesebb, min 400(!!!) óra. És végig isten, de azért a párbeszédeknél nem árt jegyzetelni, vagy valahol keresni egy végigjátszást, mert vannak benne olyan részek, ahol a továbbjutáshoz idézni kell egyes korábbi párbeszédekből, de isten a hangulata, s a harcrendszer is.
A 8-hoz meg ajánlom, hogy szerezz be csata gyorsító patchet, mert elég idegesítő, amikor megtámad 20 szörny, s mire lemegye egy kör megKV-zol... -
Drizzt
nagyúr
válasz
DonnieBrasco #6 üzenetére
Boiling Point? Mondanál erről valamit?
Esetleg valami cikk róla valahol? -
HaaS
addikt
Sziasztok!
Hadd ismételjem önmagam... az új Bard's Tale-nek abszolúte semmi köze nincs a három betűhöz: rpg. Inkább akkor a jó öreg BT3
Én is játékhiányban vagyok, a Wizardry 8-al játszom pécén, fele körül tartok, ma meg megyek megveszem a Baldur's Gate: Dark Alliance 2-t ps2-re. Aztán meglátjuk.
A Wizardry8 NAGYON jó! Ajánlom! (Lazán megfelel a mai elvárásoknak, bár nem mai a gyerek. És nagyon olcsó.)
Ha meg több a lé, akkor Everquest 2, én mondjuk már meguntam.
Üdv, HaaS -
neverwinter nights neten vagy bards tale.
[Szerkesztve] -
DonnieBrasco
tag
A Dungeon Lords-sal el lehet hülyéskedni, de az inkább hack'n'slash ...
Viszont a Boiling Point: Road to hell c. játékot nagyon tudom javasolni, elsőre lehet hogy nem fog meg, de igazi szerepjáték! Deus Ex, Morrowind kedvelőknek igazi csemege!
DB -
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #3 üzenetére
Lehet van más is, de én ilyen klasszikus stílusú egyéb rpg-ről sajna nem tudok, max. hack'n'slashről...
Kezdhetjük várni a Neverwinter 2-t... -
Drizzt
nagyúr
válasz
beautifulmin #1 üzenetére
Semmi... Kotor 2, de már fél éve. Azóta semmi.
-
beautifulmin
aktív tag
Milyen új rpg játék van ami most jelent meg??
Baldurs Gate hez hasonló..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest