- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Joke21 #14544 üzenetére
Szia!
Arra gondoltam, hogy nekem még a régi beltérim van, amin csak analóg kimenet van. Nézegettem valamelyik nap, valóban már nem forgalmazott a csomag ami nekünk van, sat tv alap. Mégis mikor a tv-t vettem (náluk) akkor simán meghosszabbitották. Gondolom amikor majd lejár a két év akkor már váltani kell. -
ggg1
aktív tag
válasz
Joke21 #14023 üzenetére
Erről szerintem ne találgassunk, mert még Avermedia_hu sem tudta, hogy ez valójában hogy működik. Nézd vissza, nem olyan rég írtunk erről. Nem tudom, mi történik valójában, nincs ilyen kártyám, a honlapjuk ír róla, de csak címszavakban. Valószínű, hogy tud nyers adatfolyamot menteni, de erre mindegyikünk ezt mondaná. Én ezt csak azért emeltem ki, mert lehet, hogy a core2duo-t már az újrakódolás miatt vették a hardverkövetelmények közé. Mindenesetre azt én is úgy gondolom, hogy a core2duo egy rendkívül erős processzor tévénézéshez.
-
ggg1
aktív tag
válasz
Joke21 #13987 üzenetére
...már csak amiatt is, mert különben az én szerény hackertudásommal nem tudnám soha egy 5 000 forintos kártyával nézni a kódolt csatornákat, és így meg hiába mondod, hogy a 150 euró sok egy CI+ aljzatos tunerért, mert ha csak abba tudom betenni a CAM modulomat, akkor nem tudok mást tenni.
Én is szívesebben vennék 5 000 forintos tunerkártyát.
-
ggg1
aktív tag
válasz
Joke21 #13987 üzenetére
Elkéstél! Már a nem legális dolgoknál tartunk!
És igen, mind érezzük, hogy túlbonyolítottuk a kérdést, de mivel tévékártyák nincsenek, addig is kell valamiről beszélni, amíg az Avermedia legyártja.
Egyébként nekem privátban elmondhatnád, hogy mi kell hozzá, én végig melletted álltam, akármilyen hülyeségnek is tűnt, amit írtál.
-
ggg1
aktív tag
válasz
Joke21 #13958 üzenetére
"ráadásul teljesen feleslegesen, ha kihozható 5000 ft-ból is. Mindenre jó,
amire nekem kell, mennek a digi kódolt csatornái és arra streamelek, amire akarok."Ez tök jó! Ha ennyiből kijön, és még a kódolt csatornák is jönnek.
Bár azt nem értem, hogy kódkártya nélkül hogy mennek a kódolt csatornák,
de ha igen, akkor ennek nincs párja.Kérlek, írd le, hogy hogy oldottad meg, hogy a kódolt csatornák is menjenek!
Pl. a Digi Film is megy ezek szerint? Köszi! -
ggg1
aktív tag
válasz
Joke21 #13943 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ha Linux alatt megy, akkor biztosan Windows alatt is fog. :-)
De azt hiszem, első körben megpróbálnám kihagyni az Alibabát
meg a negyven rablót, és próbálnék valamit idehaza beszerezni.Ha viszont külföldről venném, akkor jóval nagyobb lenne a választék,
és akkor biztos nem egy ilyen stick lenne a kiszemelt, hanem egy nagyobb
usb doboz ci aljzattal, és akkor jönnének a Digi kódolt csatornák is.Egyébként tv-m az már van, nem is elsősorban arra kell, hanem egy
HTPC-hez a háttérben felvételekhez. Meg, ha tudná mondjuk
az Avermedia féle media streaminget mobil eszközökre,
akkor akár a másik szobából is használható lenne táblagéppel.Még egy olyan megoldással is szemeztem, mint a HomeFree Duet,
de ez tegnap óta átkerült a honlapon a kifutott termékek közé,
és egyébként sem tudom, hogy ez mennyire felelne meg
az igényeimnek, milyen hátulütői lehetnek egy ilyen eszköznek. -
azbest
félisten
válasz
Joke21 #13650 üzenetére
Az openelec tuner támogatási listája egészen jó kiindulópont lehet. [link]
Bár sajnos nem nagyon van olyan ismerős eszköz, amit itthon is árulnak.
Az S2 talán a pci TechniSat SkyStar HD 2 lehet esélyes, azt hiszem kapható hozzá ci slot kiegészítő is.
TechniSat-ból usb-s műholdas és kábeles is talán kapható, csak elég drágának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest