- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor06
csendes tag
-
Viktor06
csendes tag
válasz
Kernel #12439 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Egy elég kicsi gyári antenna van hozzá, ráadásul a 4 emeletes ház földszintjén vagyunk, gondoltam már erre is. De ilyenkor mi a megoldás? Vegyek hozzá egy rendes szoba antennát, vagy elegendő egy ennél nagyobb teljesítményű botantenna? Vagy mit tehetek ez ellen?
Azért választottam ezt a dongle mini-t, mert pár kommenttel előbb valaki írta, hogy ő ezt használja egy botantennával, gondoltam akkor nekem is jó lesz itt Pesten.(Ne haragudj, ha valamilyen íratlan szabályt megsértettem, most fórumozok először!)
-
b.vr
őstag
válasz
Kernel #12392 üzenetére
Köszi!
Gondoltam egyébként hogy ezt megkérdezem egy kimondottan UPC-topicban, mert kicsit gyanakodtam, bár az mégsem világos számomra, hogy ugyan nekem eddig ez nem tűnhetett fel (TV-t régóta nem újítottam, még mindig egy hagyomános slim CRT van, ami nem ad HD képet) de ha ez így van akkor mi értelme van a UPC HD-adásainak? Mármint manapság már tök elterjedtek a HD lcd-tv-k (lassan majd én is újítok)
Vagy akkor kellene kérnem egy új UPC set top boxot, amiben van olyan kimenet ami tudja a HD átvitelt?
(meg akkor persze egy olyan digitalizáló kell majd, ami ezt fogadja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest