- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baroc
tag
Túl vagyok már a cikken, köszönöm. Nagyon hasznos iromány!
Csak megtippelni sem tudtam hirtelen, hogy a 64GB elég-e, de engem meggyőztetek
(#122) Yeffy DJ
Na a vezérlőkben én már nem tudok elmélyedni, az nagyon magas nekem. Ha működik, akkor teljesen mindegy számomra. Gondolom a sebességbeli eltérés valahol 5%-ban maximalizálható (esetleg 10%?) az SSD-k között (ha csak a mai modern SSD-ket nézzük), ami meg ilyen földi halandók számára, mint én, elhanyagolható. Úgyhogy ilyenekkel nem fogok foglalkozni
Valszeg én is maradok az OCZ Agility 3-nál, csak a 60-as verziónál. 50GB-on simán el kell férnem a fentiek tapasztalatai alapján. Plusz minden másra ott lesz az 1TB-os HDD az ODD helyén..
-
Baroc
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #117 üzenetére
Igen, notebookba kéne. HP DV6 6b08eh a gép típusa.#107-ben írtam egyébkéntés adatlap kitöltve
-
Baroc
tag
válasz
antikomcsi #114 üzenetére
Játék annyira nem fontos nekem ilyen szempontból, de akkor ezen még el kell gondolkodnom. köszi az infot
Szerk:
(#115) Fire/SOUL/CDKöszi az infot neked is, akkor maradok a 60-asnál. Akkor már csak a márka választása, és a HDD Caddy beszerzése marad
-
Baroc
tag
válasz
antikomcsi #112 üzenetére
Köszönöm!
win7+office+1-2 nem túl nagy program elvben simán ráfér egy 60GB-os SSD-re, ugye?
-
Baroc
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy ilyen laptopot. Ebbe szeretnék tenni egy SSD-t a HDD mellé. Erre milyen lehetőségeim vannak?
Alapvetően W7 Home Premium lenne rajta, Office, esetleg böngésző és Eclipse. Ha ezek ráférnek egy 60GB-os lemezre, akkor az is elég, nem ragaszkodok a 120-ashoz.
Ha jól tudom, ahhoz hogy laptopba kerüljön, kell egy HDD Caddy (?), amivel az ODD helyére kerülhet a HDD, és az SSD pedig a HDD helyére. Ilyet vajon hol tudok kapni?
Illetve a Corsair Force 3 60GB vagy 120GB (attól függ, kell-e a nagyobb) jó választás-e?
köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest