- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
na igen, ezen én is agyalgatok, hogy elférek-e a 64esen, kb ugyanezek lennének rajta. mondjuk mivel van 8G memóriám, lapozó egyből tiltva lesz - már most is le van - de remélem én is, hogy el fog férni. nem is eleinte, hanem mikor már kezdi úgymond belakni a gép, és ugye szép lassacskán hízni kezd a win.
remélem nem lépi túl a keretet, vagy ha minden kötél szakad, akkor a Bodor által ajánlott 120as- OCZ Agility 3 marad, kis spórolás után.szerk.: csak az a fránya SandForce...
-
Bodor
veterán
Cikkemben, az Ár és tárhelykapacitás részben van egy pár tárhelycsökkentő megoldás, ha még nem ismernéd esetleg érdemes megfontolni. Én símán elférek egy 64 GB-os SSD-n 64 bites WIN 7-el és alap programokkal.
-
-
-
Simán ráfér. Samsung 470 64G szabad hely
Na most a teljesség igénye nélkül, csak a nagyobbak, amiket használok
W7 x64 Ultimate uptodate, Office 2010 x64 uptodate, 3ds Max 2010 uptodate, VirtualBox, az alatt XP Pro x86 és ez alatt Delphi 7, Delphi RAD 2012, Adobe CS5 WEB fejlesztés (Phostoshop, Flash Pro, Dreamwaever)Mivel 16G RAM van, ezért ezt kihelyeztem HDD-re illetve a hibernálás le van tiltva, Over Provisioning viszont van, a javasolt 5,9G.(Ezért látod kiírva, hogy csak 53,7G a kapacitása)
Szóval aki nem fér el 64G-s SSD-n, az nem a rendszer miatt nem fér el.
-
antikomcsi
veterán
Nekem is 64-es van, és pont most szeretném lecserélni, mint látod, mert nagyon szűkös, alig marad meg az üres terület amit illik tartalékolni, és mindig variálni kell, hogy elférjek rajta.
Nekem az ssd-n vannak a játékok, mert ha már megvettem, akkor használnám is. Nincs sok, csak 2-3, de manapság amekkora frissítések jönnek BF BC2-re, meg BF3-ra pillanatok alatt betelik a 60 giga.
Kinek a pap, kinek a papné, én már nem vennék 120-as alattit, de felhasználástól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest