- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nekem is 64-es van, és pont most szeretném lecserélni, mint látod, mert nagyon szűkös, alig marad meg az üres terület amit illik tartalékolni, és mindig variálni kell, hogy elférjek rajta.
Nekem az ssd-n vannak a játékok, mert ha már megvettem, akkor használnám is. Nincs sok, csak 2-3, de manapság amekkora frissítések jönnek BF BC2-re, meg BF3-ra pillanatok alatt betelik a 60 giga.
Kinek a pap, kinek a papné, én már nem vennék 120-as alattit, de felhasználástól függ.
-
antikomcsi
veterán
Köszönöm szépen a segítséget, amiből azt szűrtem le, hogy Ti is az olcsóbb mellett döntenétek ebben a szituációban.
(#107) Baroc
Itt olcsóbban, és gyorsabban vehetsz, mint e-bay -en.
Nem reklámnak szánom, csak segítségképpen linkeltem.
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
2 ssd között mérlegelek, mert még egyiket sem használtam csak az elődeiket.
KINGSTON 120GB V+200 SVP200S3/120G 34.423 Ft
CORSAIR 120GB Force GT CSSD-F120GBGT-BK 41.387 Ft
Elsődlegesen 990/950-es AMD-s deszkában lenne használva.
Ár értékben az első variáció jobbnak tűnik, de azért én megkérdezlek Titeket, hogy van e valami ok, ami miatt mégis a másodikat kéne venni, mert mindenképpen megéri.
Nincs semmi trükk, otthoni rendszer tárhely, amire néhány játék is kerül, és a szokásos programok egy win7 x64 felügyelete alatt.
Köszönöm!
(#102) Bálint85
Egyébként jó ideje az AMD cpu-k a drágábbak, azonos teljesítmény kategóriában, ezzel tényleg kár a feszültséget kelteni itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest