- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Megdöglött az SSD-m (860Evo) , most kellene vennem egy másikat.
Alapvetően a gép netezésre és játékra van használva. Elgondolkodtam egy M.2 SSD, de nem tudom van e értelme... Észre fogok-e venni bármi különbséget az előző 860 Evo-hoz képest?Jól látom, hogy szinte az összes M.2 SSD-t bordázni kell? (MSI B450 Tomahawk Max-ba menne, a port közvetlen a VGA felett van és CPU alatt.
Köszi
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
Crucial MX500 500Gb, jó áron van most ITT, 5 év garral.
Hetek óta vadászom én is 5 évvel jó áron, ez szerintem most az. Bolt is 5 csillagra értékelt árukeresőn, több mint 3000 értékelés alapján.The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Régebbi AMD-s lapba (Gigabyte 890GPA-UD3H) melyik SATA3-as SSD-t ajánljátok ami sebességebben hozza 850/860EVO Samsungokat? 250GB környékét kerenék méretben, Phenom II X4 mellé.
Mivel a 860EVO nem annyira kedveli a régebbi AMD-s lapokat azért kérdezem.Köszi
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
SSD vásárlás mellett döntöttem. A Samsung 850 EVO 120GB -s változatát néztem ki.
Win7 menne rá + office +böngésző (Chrome) és talán 1 játék. Leginkább netezésre, film nézésre van használva a gép, néha játék, heti 1x kb. Ez egy átlag felhasználás SSD-t nézve? A netezés sok írást jelent?
Ha jól számolom a 75TB -ot, (ezres váltással nézve) több mint 30GB/nap írás alatt érném el 5 év alatt...szerintem ennyit nem írnék rá naponta ezzel a felhasználással, jól gondolom?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Asztali gépbe szeretnék SSD-t venni 120GB-os verzióban. A Samsung 840 Evo-t szemeltem ki még tavaly, de sajnos most látom, hogy kifutott sehol sem kapható már. Ebben a 20e Ft-os kategóriában, mit ajánlotok ami kb ugyan azt tudja sebességben és tartósságban is mint a 840 Evo? Esetleg Kingston Hyperx Fury?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest