-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Az Ivy i5 -> Haswell i7 váltást csak azért csinálnám, mert most még árában el tudom adni az Ivy-t, később nagyobb lenne az árkülönbség pl. egy 2015 végén/2016-ban megjelenő i5/i7-re váltás esetén.VGA-ból egy ASUS Strix 970 GTX-em van jelenleg. Ezt majd tervezem 980 GTX 8GB-ra váltani amikor megjelenik.
RAM-ból most 10 GB (2x4 + 2x1 GB) 1333-asom van, ezt tervezem 2x8 GB 1866-os cserélni.Ha ezzel meglennék, akkor sztem még 2 évig rendbe lenne a konfigom és addig nem kellene rá költeni.
[ Szerkesztve ]
-
coleen
aktív tag
Sziaszok,
Van egy másfél éve vásárolt Kingston HyperX 3K SSD-m. Tökéletesen működik, rendszermeghajtónak használom, Win8 alatt. Továbbá alkalmanként Excel és Photoshop még amiket használok SSD-ről, a géminget viszont HDD-ről futtatom. Jelenleg egy i5-3570 + H77 lap képezi a rendszer alapját.
Ezt tervezem lecserélni egy i7-4790 + Z97 konfigra.
Kérdés, hogy éreznék-e releváns sebesség emelkedést, ha a HyperX 3K-t lecserélném egy Samu 850 PRO-ra?Köszönöm előre is,
Coleen -
coleen
aktív tag
bocsi, már fentebb feltettem a kérdést, csak véletlenül válaszként, nem pedig újként:
Sziasztok,
Az SSD-m működése közben amikor a HD Sentinel kiírja, hogy Reallocation event count, az mit jelent? A program szerint ez egy kritikus hiba, szerintetek?
Coleen
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Végül vettem egy Kingston HyperX 3K 120 GB-t, teszteltem CrystalMark-kal és az eredmény szerintem nem valami fényes:
Hol itt az 555/510-es tempó...
ASUS H77-V lap van legfrissebb alaplapi driverekkel...
Sztetek mi lehet a problem?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
SSD-t szeretnék venni, de egyre inkább elbizonytalanodok. Itt a fórumban is bukkannak fel korai elhalálozások a jobb márkáknál is...
A szememben az igazi megbízható csúcs márkanév és típus az Intel 520-as (120 GB) lenne... de hát kicsit drágább mint a közvetlen konkurensek.
Így a Kingston HyperX 3K-val szemezgettem.Mi a véleményetek?
üdv:
Coleen
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest