- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Gézengúz #49109 üzenetére
Szerintem ez nem garantálja az NVMe bootot. Amit korábban írtam példát, Samsung 950 Pro esetén kell bekapcsolni a CSMet, és itt ezt Legacy-re állítani.
Ha NVMe-ről szeretnél bootolni (EFI módon), akkor berakod, raksz rá egy kisebb FAT32 partíciót, rámásolsz valami egyszerűbb EFI boot fileokat (pl. Memtest86). Ha tudsz bootolni, jó. Ha nem, akkor jöhet a moddolt EFI -
Geth
veterán
válasz
Gézengúz #49087 üzenetére
Szerencsés esetben az EFI támogatja, szerintem ez a lap alapból nem tudja.
Ez és más (konkrétan erre a lapra adott) találatok alapján sikeresen moddolták az EFI-t, tehát megoldható.
Adaptertől szerintem nem függ.(Néhány SSD controllere megoldja a bootolást anélkül, hogy az adott EFI/BIOS támogatná, erre (egyetlen?) példa a Samsung 950 Pro, de EFI rendszeren csak bekapcsolt CSM módban, tehát legacy és nem EFI boot lesz. Persze ha támogatja az EFI, akkor ez az SSD is bootolható EFI módban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest