- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Galahed #79024 üzenetére
A home assistant miatt szerintem is biztosabb ha enterprise sorozatot nézel mint az EVO sorozatot. De ha ez még se szempont, akkor ahogy kollega írja a Crucial MX500 is jó.
Enterpriseból a kisebbek valamivel lassabbak, így inkább PM883 480-ast vennék, vagy még erősebbet.Crucial MX500-ból már a 250-es is pörgősebb, ott ha biztosra akarsz menni (nemtom HA pontosan mennyire kritikus funkciókat vezérel), akkor RAID-ben használnék 2 dbot.
-
masoo
tag
válasz
Galahed #39762 üzenetére
a gondom ezzel hogy a samsung 850 pro esetében sok sok tesztben leírták, hogy ez egy otthoni felhasználásra készült, bár komolyabb terhelésre szánt ssd. Akkor cégnek miért több és pl nekem miért is kevesebb? A beszállító mahinál vmit az áfával vagy egyéb értékkel, a termék pedig máris eltűnik a samsung szeme elől, gondolom ők nem is adnak már garanciát rá és az 5 évet meg a beszállító vállalja be bízva a minőségben. Legalábbis nekem ez a magyarázat jutott eszembe, mert ha én mint samsung adok 10 évet rá akkor azt mindenkinek adom még a beszállítóknak is, akik ezt minden további nélkül tovább tudják adni hiszen tőlem kaptak rá garanciát. Ha ez nem áll, akkor valami van a háttérben, gondolom mahinálás. Az 1 év meg nem lepne meg ha kínai klón lenne
de ezt zárjuk ki.
Mondom, gondolom. Ennyi, mint vélemény, de térjünk vissza az eredeti kérdéshez, vélemények rbx boltról és samsung 850 pronál van vmi jobb vagy pont olyan jó?köszönöm
-
Bodor
veterán
válasz
Galahed #39538 üzenetére
Én inkább az MLC-s, írási limit mentes, tartósabb , de szintén 5 év garis Adata SX 930-at javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest