- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
A lakásnak van olyan része a panelben, ahova a wifi jel alig, vagy egyáltalán nem jut el. Kábelezés nélkül lehet valami okoseszközt tenni egy sarokba, vagy valahova?
-
aldebaran
addikt
Bocsi az offért, de hátha segítetek:
Megjött az AC65P routerem. Most jelenleg ugye az RT-N18U van szolgálatban. Szeretném anélkül beállítani az új routert, hogy a régit kihúznám. Sajna, csak annyit látok rajta, hogy úgy érem el, hogy router.asus.com, de a másik routert is azon a címen érem el. A kliens listában nem látok új eszközt.
Van öteletetek, hogyan tudnám beállítani az új routert, mielőtt kihúznám a régit? -
aldebaran
addikt
válasz
LiteCross91 #80341 üzenetére
Nem tudom, hogy állsz az angollal, de itt olvashatsz róla.
-
aldebaran
addikt
Én lecserélném a jelenlegi RT-N18U routerem. Amikor távoli asztalozok laptopról desktopra lefagy, bekapcsolva marad a kábeles médialejátszó, akkor a wifi szakadozik
, stb. Szóval, láttam, hogy az AC65P-t ajánljátok mindenkinek a max 25e-s árkategóriában. Tényleg ez a legjobb? Custom fw-t szoktam használni, ha megéri, de úgy látom, ennél nincs ilyen. Valamint ezzel tényleg nem lehet egyszerre 2,4GHz és 5GHz WiFi-t használni, csak az egyiket? Melyik lehet még jó router, ami tudnátok ajánlani és esetleg jobb, mint az AC65P?
-
aldebaran
addikt
válasz
Intruder2k5 #25542 üzenetére
Thx!
-
aldebaran
addikt
Nah megvettem az Asus N15U routert.
Érdemes tomato-t rakni rá? -
aldebaran
addikt
válasz
Gubek-Einste #25536 üzenetére
Köszönöm a választ!
Asus routerem még sose volt, azt hiszem, az lesz most a befutó. -
aldebaran
addikt
válasz
Gubek-Einste #25534 üzenetére
20/10-es digis netem van.
Amennyit muszáj, annyit szánok rá, mert az a dolog szíve, de azért 20-30e-nél ne legyen több, de inkább alatta. -
aldebaran
addikt
Most vennék routert, mert az itthoni cloud-network-ömnek az a leggyengébb láncszeme.
Ha a gépen töltök le torrenttel, nézek a tévén filmet és internetezek közben, akkor a pc-n megszűnik a net létezni.
Milyen konkrét routert ajánlotok, ami nem kerül egy vagyonba, de a fenti igényeimet kielégíti?
Wifi nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest