- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
-cobra- #94597 üzenetére
Köszi szépen, megrendeltem
Más, építek egy 97 m2-es társasházi lakásba is wifit, de ott nagy sávszéllel, AX-en szeretnék építkezni. Adott már egy Asus RT-AX86U, emellé kéne még kiegészítőnek gyaníthatóan másik AiMesh eszköz. A kérdés, hogy érdemes ezt mainként használni, vagy van olyan az asus AX vonalon, ami érdemesebb lenne ezen a vonalon? Egyelőre gigabit net lenne, 10 eszköz állandóan wifin lóg, de esetenként akár 20 is, plusz etherneten is pár dolog. Dedikált nas van, ez menne lanon, itt is inkább a jó lefedettség, stabilitás, sávszél, alacsony latency lenne a fő irány. Sajnos az eszközök közül még kevés támogatja az AX-et, de szeretnék a jövőre is gondolni, mindenesetre így AC vonalon is igényelt a stabilitás és jó sávszél.
Amit néztem mellé:
- ASUS RT-AX55 mint olcsóbb kiegészítő - 25.000 Ft
- ASUS RT-AX92U mint hasonló kvalitású - 54.000 Ft
- ASUS TUF-AX5400 mint alternatíva - 50.000 Ft
- ASUS RT-AX86S mint mégegy alternatíva - 56000 FtDe bármi egyéb szóba jöhet, nem vagyok kifejezetten elmélyülve a témában, pl a fenti egyezőségek megleptek
-
Mosqu!to
addikt
válasz
woodworm #94595 üzenetére
Köszi, és az AC59u v2 és AC58u közül az előbbi a jobb választás?
Jelenleg főleg azért cserélnék, mert a Voda (UPC) connect boxa állandóan dobálja el a jelet különböző wifi eszközökről, ami csak router restarttal áll helyre.
Kéne a helyére valami megbízhatóbb, és AiMesh képest szeretnék, hogy az esetleges lefedettségi probléma orvosolható legyen, ha úgy van. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Ismerősöknél már sikeresen telepítettem többször is AC1300G+ v3 routerekből mesh hálózatot, de sajnos az olcsó forrás elapadt (10k körül volt, most közel 50-100%-ot drágult).
Nézegetem a többi ajánlott 20k alatti asus routert, de lehetséges, hogy egyik se tudja az AiMesht? Mit ajánlanátok erre, vagy van még valahol jó áron az 1300-ból, csak nekem nem ugrik fel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest