- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso0180
tag
Oké majd írok oda is csak ahogy olvasgattam a fórumon nem csak nekem volt ilyen gondom, hogy irgalmatlan gyenge volt a hatótáv és erre általában az volt a válasz, hogy még egy router... De adok neki még egy esélyt de a véleményem akkor se változik, az ASUS mint név nagyon túlvan lihegve.
-
Alonso0180
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS AC 57U-m, amit itt mindenki agyon dicsér de leszeretném cserélni mivel nevetséges véleményem szerint, hogy egy sima panel házban a másik szobában alig észlelhető 2,4-n a wifi... az 5-t nem is mondom, gyakorlatilag 1 méteres körzetben jó utána meg egyáltalán nem látja semmilyen eszköz. Tudom második eszköz beüzemelése.. most nem azért de ne hogy már 2 wifit kelljen beüzemelnem mikor egy 10 éves eszköz simán lefedi az egész házat 5ezer forintból (nagyszüleimtől elhoztam es kipróbáltam.., 2 ASUS meg 30ezer). Ráadásul Digi 1000-m van és örülök, hogyha a speed testen megvan a 40mb. Vicc. Tudnátok ajánlani valami mást routert ami lefedi a házat teljesen? Vagy esetleg vmilyen tippet, hogy mi a gond az ASUS-sal bár kipróbáltam már egy - két dolgot de arra jutottam, hogy ASUS nem veszek többet.. -
Alonso0180
tag
Sziasztok! Egy ASUS RT-AC57U AC1200-hez keresek jelerősítőt. Tudnátok ajánlani valamit max 15k-ig. Köszi előre is.
-
Alonso0180
tag
Valóban onnan néztem de köszi a korrigálást! Szerintem akkor az Asus lesz!
-
Alonso0180
tag
Hali! Routert szeretnék vásárolni max 16k-ig Digi 1000-hez.
-2,4 - 5 Ghz
- a jelerősség rendben legyen
Tudnátok valamit ajánlani? Előre is köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged