- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
komandris93
csendes tag
válasz
tkomlosi #91973 üzenetére
Így már tiszta, köszi!
Telekomos 4g mobilnetem szeretném megosztani kábelen, mégpedig úgy, hogy az új sim kártya foglalatos routerből jövő kábelt dugnám bele a xiaomi ax 1800-as routerembe (ezt még akkor vettem, amikor azt hittem, hogy az albérletben lévő net alkalmas online játékra, tehát már megvan), amiről tovabbosztanám a netet a többi eszköznek. Erre én a legolcsóbb tp link routert (az összefoglalóból) találom az optimális megoldásnak, mivel a mobilnetem kb 50-60 mbsp-t tud az albérletben. Szívesen fogadok más tippet is. -
komandris93
csendes tag
válasz
tkomlosi #91971 üzenetére
Ezt akartam kerdezni, hogy ez így működik? Nem volt egyértelmű a leírás alapján, mert kb az összes ilyen eszköznél azt írják, hogy meg lehet vele osztani wifin a 4g netet. Én viszont kábelen szeretném megosztani. Ha ez működik az említett routereken, akkor már rendelem is az egyiket.
-
komandris93
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudnátok mondani hogy a 4g-s netet milyen módszerrel tudom megosztani kábelen? Az összefoglalóban található 4g-s routereknél nem láttam, hogy ez opció lenne. Tehát a terv, hogy bejön a 4g internet, és azt valamilyen eszközzel lan kábellel összekötöm laptoppal/routerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest