- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
válasz
Gubek-Einste #94702 üzenetére
Telekom gyári készülék, sagemcom 5670. Az áron van a hangsúly, minél olcsóbban.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Nem követem a hálózati eszközök fejlődését így megint segítséget kérnék tőletek. Mi most a legolcsóbb, de használható router, ami AP módban működne ismerősöm garázsában, hogy az udvaron is lehessen a wifit használni? Nem kell űrtechnika, összefoglalóban a három alap készülékből jó lehet valamelyik? Ha igen, melyiket érdemesebb? Előre is köszönöm!
-
t.kristof
senior tag
Istenem....
szerintetek nem vagyok ezekkel tisztában? Azért nem ma hallottam erről a témáról, szinplán csak érdekelt volna hogy mely routereknek "erős" a wifije. Azzal is tisztában vagyok hogy a vályog eléggé lefogja a jeleket (tapasztalom is), de kültérre nem fogom kirakni a routert. A műhelyem kb 2 méterre van ott még 30centi fal sincs. Az előterasz légvonalban van kb 3méterre...amúgyis csak ilyenkor, jóidőben lesz kint amikor mi is kint tartózkodunk..
-
t.kristof
senior tag
válasz
Multibit #81383 üzenetére
Mint pl?
Gubek-Einste: Köszi a segítséget!
-
t.kristof
senior tag
válasz
Gubek-Einste #81279 üzenetére
Volna ismerősömnek eladó egy használt asus rt-ac51u, megfelelne a célnak? A lényeg, hogy tavasztól nyárig a kamrában lenne a router, arra időnként csatlakozna 1-2 telefon hogy ha kint vagy vagyunk az udvaron pl, lehessen youtube-ot nézni, netrádiót hallgatni. A kamra fala 30centis vályog, viszont nincs dróthálózva, a telefonok kb 2-3 méterre lennének tőle.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Gubek-Einste #81244 üzenetére
Köszi. Egyébként a fent említett router mennyire van topon wifileg?
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék router választásban. Van egy ac65p routerem, de vályogház lévén eléggé gyengén tudja szórni a wifit így arra jutottam, hogy a kamrába dobnék még egy routert amire rá csatlakoznánk ha kint vagyunk. A kérdésem az lenne hogy milyet érdemes venni? Vidéken vagyok, egyik szomszédom használ csak wifit így nincs telítve minden csatorna. Nincs szükségem 5ghz-re. Minél olcsóbban szeretném megúszni, sőt még használt is szóba jöhet. Szóval ha írnátok pár alternatívát újra és használtra amit érdemes lenne megvenni, azt megköszönöm. -
t.kristof
senior tag
válasz
Gubek-Einste #50635 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
TP-LINK TL-WR941ND router + TP-LINK TL-WN822N usb stick kombó jó lenne? Ahogy néztem a wr941nd is az ajánlott routerek között van. -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Routert szeretnék venni az otthoni hálózthoz+ egy usb-s sicket az asztalihoz hogy a wifire rátudjon csatlakozni. Tudnátok ezekre ajánlatot adni? 10 Mbps a net, max 3 asztali gép lenne egyidejűleg rá csatlakozva + a telefonok. Routerre max 10-15 ezret költenék, stickre meg olya 5-8 ezret.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest