- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
válasz
mzsombor #38919 üzenetére
Az egy kissé drága lenne, ha azt nézzük, hogy egy régebbi SMC-vel simán megy a net 2.4Ghz-n (kölcsönbe van tesztelés céljából, az előző hsz-el egy időben üzemeltem be).
TP Link kizárva, miután így cserben hagyott, jobban mondva, ezen a helyen nem működik, mert zavarja valami..
Marad az Asus, ami még állítólag jó minőségű és nincs az ára a csillagos égben.Ezeket nézem éppen, kicsit a jövőt is figyelembe véve (hátha, valamikor gyorsabb net lesz)
Ezekről mi a vélemény?
ASUS RT-N53 Router (ez tud 5Ghz-t is leírás alapján, de nem 20 ezer fölötti kategória, de ettől még gondolom rendesen működik)
ASUS RT-N15U Router (ez elvileg nem tud 5Ghz-t, de hasonló árban van)
És még ezek is szerintem elegendőek lennének, de ki tudja, lehet jobb előre gondolni és egy 5Ghz-re"befizetni"
Ezt ASUS RT-N53 Router találom a legmegfelelőbbnek, de ha van valami hibája bármelyiknek, amiért nem ajánlaná(d)tok, akkor azt szívesen meghallgatom
-
macman507
aktív tag
Üdv, panelházban (vasbeton ftw), ahol több router is bezavarhat másoktól, 1 falon kéne átlőni a jelet csak, milyen router az ajánlott?
Néztem ezt a listát ott az elején, de nem tudom mi lenne a jó választás ahhoz, hogy a többi router/bármi ne zavarjon be. http://prohardver.hu/tema/milyen_routert/hsz_1-50.html
(nincs DIGI 1000-es nálunk, csak a legkisebb csomag) Eddig ment is jól a dolog, de kb 2 hete már nem tud semmi csatlakozni a wifi-re, ami 1 méternél messzebb van tőle. (Szinte) Mindent kipróbáltam már, de semmi nem oldotta meg a problémát, maradt az, hogy valaki router-t, vagy bármi mást, ami bezavarhatja, beszerelt a közelben és ettől nem tud csatlakozni a laptop/telefon a másik szobában a wifire, pedig a jelet erősnek jelzi (igaz csak a laptop, a telefon gyenge jelet érzékel csak), valószínűleg a 4-5 kis jelet még sikerül is elküldenie, de mást már nem
Nem akarom az egész történetet leírni, de 1 méteren belül működik=csatlakozik és gyors mintha nem is wifiről menne, viszont a felcsatlakozott laptopot átviszi az ember a másik végébe a lakásnak (panel, tehát nem 50 méterről van szó azért) már nincs net kapcsolat, nem tölt be semmilyen oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged