- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
onyy
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #52287 üzenetére
nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítséget
-
onyy
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #52269 üzenetére
nagyon szépen köszönöm
CFW-ből mit ajánlasz hozzá?
Tomato?
Openwrt -t úgy látom, nem támogatja -
onyy
csendes tag
válasz
Multibit #52264 üzenetére
elnézést kérek a félreértésért, azt hittem, egyértelmű volt a célom
ha a vendégwifin megoldható, hogy rácsatlakozáskor bármilyen oldal betöltése előtt a saját statikus html-e jöjjön fel (szerk: csak a csatlakozáskor, később bármit), akkor az nagyon jó hír
+a sávszélesség korlátozás is kéne
(a korábban említett WDR3600-nál láttam ilyen működő megoldást openwrt-vel) -
onyy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy olyan routerre lenne szükségem, ami lehetőleg tud egyszerre két wifit szórni 2,4GHz-en, külön állítható a kettő sávszélessége és captive portal beállítható rá.20.000 Ft körüli keret van rá, új eszköz kellene belföldről. (gondolom 10-esből nincs hasonló eszköz)
Fontos a hatékony, minél hibamentesebb működés (ne indulgasson újra magától), gigabit nem szempont (az eszközök 90%-a wifis).
Ha még az 5GHz-t is tudja, az még jobb
Ultimate extra: beállítható, hogy újrainduljon hajnalban.Egyesületi wifi lenne, a vendéghálón limitált sávszélességgel - ide kéne a captive portal (egyesületi alapinfók, 1-2 óránként leléptetné az embereket), a belső hálón pedig ami a csövön kifér.
Korábban egy TL-WDR3400 (vagy 4300?) router-rel láttam hasonló megoldást, de sajnos nem láttam sehol sem újonnan
Openwrt-től nem ijedek meg, van egy sanda gyanúm, hogy az lesz a vége.Előre is köszönöm a segítséget
-
onyy
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #29260 üzenetére
Értem, köszönöm szépen, de lehetne tudni picit részletesebben erről a 3rd party firmware-ről?
Több ilyet is találtam, de nem tudom, mit lenne érdemes használni, és hogyan tudnám az általam kitűzött célra beállítani (usb mobil stick automatikus használata akár bedugás akár WAN kihúzása esetén, neadjisten ha nincs ping WAN-on)
-
onyy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kiváltani régi routeremet, mert gyakrabban lefagy a kelleténél, és szükségem lenne arra, hogy USB-s mobilnetet is rá tudjak dugni a routerre.
Sajnos gyakrabban fordul elő a kelleténél, hogy elmegy a net és csak másnap működik...Mobilnetem még nincs, olyan eszköz kéne, ami mind3 szolgáltató eszközeivel működik mindenféle rom-csere nélkül (ha mostazonnal választani kéne, akkor a vodafone lenne az esélyes).
Jó lenne, ha mindez (egy előzetes beállítás után, mert gondolom a pin-kódot meg ilyesmit be kell állítani) "automatikusan" működne - WAN kihúz, USBmodem bedug és van net
- ha épp nem én lennék itthon és működtetni kell, akkor a technológiailag hátrányosabbak is tudják alkalmazni a varázslatot.
Mit tudtok ajánlani?
max 20.000 Ft körül tudnék rászánni a routerre (ha olcsóbban kijön, annál jobb), minél több gari van, annál elégedettebbek lesznek itthon is.Előre is köszönöm a segítséget
szerk: WIFI-s eszközről van szó, N-es nem feltétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged