- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibe0309
tag
válasz
tha_answer #96435 üzenetére
Köszönöm, szerintem most elég nekem 1, van más szűkebb keresztmetszet a rendszerben
És milyen router-t ajánlasz a Mikrotik helyett? Miért jobb egy erősebb router, mint a mikrotik? Azt várnám, hogy egy ilyen kis irodai eszköz stabilabban tud működni, de igaz, nincs benne tapasztalatom
-
tibe0309
tag
Sziasztok!
Leírom az egész helyzetet, amihez router-t keresek, hogy érthetőek legyenek az igényeim
Hangosításhoz keresek router-t, a keverőpult a router-hez kábelesen csatlakozik, a zenészek (meg technikusok) pedig wifi-vel, és egy alkalmazás segítségével távolról tudják vezérelni a keverőpultot). Ezt eddig bármilyen router-rel meg lehet oldani, de többször felmerült az igény, hogy legyen internet elérés. A legtöbb helyen, ahol ezt használjuk van wifi, amin van net, és szeretném hogy a router ezt a wifi-t használja internet elérésre (nem akarom összekötni a két hálózatot, nem zavar a dupla NAT, meg hogy nem lesz őrült nagy sebesség).
Jelenleg egy régóta leselejtezett TL-WR1043ND-t használok, amire OpenWRT-t telepítve ezt meg tudom oldani, de eléggé ramaty állapotban van már ez a router, illetve amikor már 10-12 eszköz csatlakozik rá, akkor el-eldobálja a kapcsolatot.
Szóval olyan wifi-s router-t keresek, ami:
- tud egy másik wifi-t "bridge"-elni
- több wifi eszközt is tud kezelni, nem dobálja el a kapcsolatot
- max 50ezer Ft-értNézegettem a Mikrotik-ok között (informatikus vagyok, igaz nem hálózati szaki, de úgy érzem el fogok tudni boldogulni vele), mégpedig ezt: [link]
Szerintetek a fenti eszköz jó erre a célra, vagy tudtok valami mást ajánlani?Köszönöm, Ábel
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Diablo IV
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged