- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
csombok #39749 üzenetére
A problémád okozója a NAT loopback, azaz ennek hiánya. Ilyet keress a C9 menüjében (nem tudom, hogy van-e, nem ismerem a TP-linkeket)!
-
Spuri2000
senior tag
válasz
csombok #39678 üzenetére
Valószínűleg működik, csak ne a belső hálózatból próbáld ki, hanem valahonnan máshonnan kívülről! Nálam is ugyanez a helyzet! A szolgáltató beállított egy ip-t és arra irányította az összes bejövő adatforgalmat (minden portot), de valami oknál fogva a xyz.dyndns.org-gal belülről nem tudtam elérni, de kívülről tökéletesen működik. Itt valami beállítási probléma lehet, de már nem akarom bolygatni, mert működik. Belülről a 192.168.x.y ipvel érem el az eszközeimet, kívülről meg az xyz.dyndns.org-gal!
-
SztiviVander
addikt
válasz
csombok #39678 üzenetére
ne haragudj de ez így teljesen érthetetlen amit leírtál.
"TP-Link Archer C9 routerrel, mert a belső hálóról csak a belső IP címet beírva látja pl a NAS-t"
mit kell a routernek látnia NAS-ból? nem neked kell látnid egy PC-ről vagy bármiről a NAS tartalmát?"Ha a DynDNS-en keresztül próbálom, egyszerűen nem látja. Éredekes módon a Archer C7 látta és próbaképpen vissza tettem és most is látja."
mit értesz az alatt hogy dyndns-en keresztül? mi az amit látni kellen? és honnan? és milyen eszközről?nem tudom mit és hol olvasott a fiad, de azt erősen kétlem hogy a c9-ben bármi olyan biztonsági beállítás lenne ami miatt egy NAS elérhetetlen, főleg a belső hálózaton. hogy kívülről mi és hogy érthető el az meg a routerben beállított port forwardokon múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged