- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RSteve #64181 üzenetére
A "más is írta", az csak egy ember volt rajtad kívül és az sem mostanában.
Írj neki privátot, beszéljétek meg és szerintem add be garis javításra. Jó eséllyel akár egy újat is küldenek... előbb... utóbb.
Nekem C7 v2 van, neked meg gondolom már a v4-es, de akkor sem gondolnám, hogy a jelenség létezik. De van hálózati problémás topik is, ahol segíthetnek, hogy szűkítsd le a hibát. Melyik SSID 2.4/5? Milyen kliensekkel próbáltad? Környezet, azaz a szabad csatornák / Wifi Analyzer app.? Vezetékesen is ez-e a helyzet stb... De ez mind abba a topikba tartozik.
A C7-es topikja meg azért kihalt, mert nincs semmi gond vele, ezért nem is ír oda senki és ezért is ajánljuk még mindig azt a routert. Tudom, hogy ez nem vigasztal... de ez van. -
hunaqua
addikt
válasz
RSteve #63833 üzenetére
December elején,egy szombat du. 4-kor küldtem hiba bejelentést.Írtam benne,hogy nem tudja az én mérésem szerint a sebességet a(1000/200) csomag. Nagy meglepetésemre vasárnap de. 10-kor hívnak,hogy 20 percen belül érkeznek.
...azért ez most a Digi-nél teljesen rendben van.Ez így tényleg korrekt.
-
válasz
RSteve #63830 üzenetére
Igen, telefonálni kell és kérni publikus IP címet, általában gyorsan visszaállítják.
Egyszerűen lehet ellenőrizni, a NAT-olt IP cím jellemzően 100-as kezdetű a WAN esetén, de a whatismyipaddress.com és társai nem azt dobják vissza, hanem a publikus IP címet, ha viszont nem NAT-olt, akkor a WAN is a publikust írja ki. -
csgabee
tag
válasz
RSteve #63687 üzenetére
Akkor mákod volt.Én az irodában kötöttem meg december 8.-án,és közölték,hogy telefonon keresnek időpont egyeztetés végett.1 hete hívtam őket,hogy most akkor mi van?Azt közölték ne aggódjak,keresni fognak,és beszerelik 60 napon belül.
Nem lett gyorsabb a sebességed azóta?
"MagiComp"-on nem láttam c7-et.De edigitálon is van akció,és más oldalon is van 25k-ba már 3 év garral.A verziószámot nem tudom. Ennél nem mindegy mi a verziója?
-
csgabee
tag
válasz
RSteve #63673 üzenetére
Esetleg próbáld meg mit mutat a gépen direktbe kötve router nélkül.
Akkor kiderül a turpisság.Tuti a DIGI a ludas......
Kiváncsi vagyok a végeredményre.Viszont nekem is a gigabitet hozzák,és én is a c7-et szeretném pont megvásárolni.A DIGI 60 napon belül szereli elvileg,és dec.8.-án voltam bennt.Eddíg nem jelentkeztek,hogy mikor jöhetnének.Biztos kivárják a 60 napot.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
RSteve #63673 üzenetére
Szia!
Igaza van "Multibit" kollégának. Az én 500/200 as digis netem sincs meg egy jó ideje, kimondottan arra ügyel a digi, hogy a garantált sebesség az meglegyen, és mivel nálam a garantált mindig meg is van 200/50.....így nincs, és nem is lehet panaszt tenni. Nos, nálad ugyanez a helyzet, a garantált bőven megvan(300/50)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged