-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RSteve #64181 üzenetére
A "más is írta", az csak egy ember volt rajtad kívül és az sem mostanában.
Írj neki privátot, beszéljétek meg és szerintem add be garis javításra. Jó eséllyel akár egy újat is küldenek... előbb... utóbb.
Nekem C7 v2 van, neked meg gondolom már a v4-es, de akkor sem gondolnám, hogy a jelenség létezik. De van hálózati problémás topik is, ahol segíthetnek, hogy szűkítsd le a hibát. Melyik SSID 2.4/5? Milyen kliensekkel próbáltad? Környezet, azaz a szabad csatornák / Wifi Analyzer app.? Vezetékesen is ez-e a helyzet stb... De ez mind abba a topikba tartozik.
A C7-es topikja meg azért kihalt, mert nincs semmi gond vele, ezért nem is ír oda senki és ezért is ajánljuk még mindig azt a routert. Tudom, hogy ez nem vigasztal... de ez van. -
hunaqua
addikt
válasz
RSteve #63833 üzenetére
December elején,egy szombat du. 4-kor küldtem hiba bejelentést.Írtam benne,hogy nem tudja az én mérésem szerint a sebességet a(1000/200) csomag. Nagy meglepetésemre vasárnap de. 10-kor hívnak,hogy 20 percen belül érkeznek.
...azért ez most a Digi-nél teljesen rendben van.Ez így tényleg korrekt.
-
válasz
RSteve #63830 üzenetére
Igen, telefonálni kell és kérni publikus IP címet, általában gyorsan visszaállítják.
Egyszerűen lehet ellenőrizni, a NAT-olt IP cím jellemzően 100-as kezdetű a WAN esetén, de a whatismyipaddress.com és társai nem azt dobják vissza, hanem a publikus IP címet, ha viszont nem NAT-olt, akkor a WAN is a publikust írja ki. -
csgabee
tag
válasz
RSteve #63687 üzenetére
Akkor mákod volt.Én az irodában kötöttem meg december 8.-án,és közölték,hogy telefonon keresnek időpont egyeztetés végett.1 hete hívtam őket,hogy most akkor mi van?Azt közölték ne aggódjak,keresni fognak,és beszerelik 60 napon belül.
Nem lett gyorsabb a sebességed azóta?
"MagiComp"-on nem láttam c7-et.De edigitálon is van akció,és más oldalon is van 25k-ba már 3 év garral.A verziószámot nem tudom. Ennél nem mindegy mi a verziója?
-
csgabee
tag
válasz
RSteve #63673 üzenetére
Esetleg próbáld meg mit mutat a gépen direktbe kötve router nélkül.
Akkor kiderül a turpisság.Tuti a DIGI a ludas......
Kiváncsi vagyok a végeredményre.Viszont nekem is a gigabitet hozzák,és én is a c7-et szeretném pont megvásárolni.A DIGI 60 napon belül szereli elvileg,és dec.8.-án voltam bennt.Eddíg nem jelentkeztek,hogy mikor jöhetnének.Biztos kivárják a 60 napot.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
RSteve #63673 üzenetére
Szia!
Igaza van "Multibit" kollégának. Az én 500/200 as digis netem sincs meg egy jó ideje, kimondottan arra ügyel a digi, hogy a garantált sebesség az meglegyen, és mivel nálam a garantált mindig meg is van 200/50.....így nincs, és nem is lehet panaszt tenni. Nos, nálad ugyanez a helyzet, a garantált bőven megvan(300/50)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest