- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99879 üzenetére
Igen, úgy tűnik neked kínai firmware kell mindegyikre, ha egy mesh hálózatban akarod őket használni.
Illetve az a kérdés, hogy most milyen régió alatt van az AX3600-ad. Gondolom kínai, én legalábbis az AX5-öket úgy tudtam regisztrálni, vagy akkor az volt célszerű.
Az újabb AX3600-at meg a nemzetközi verzióban már nem tudtam kínaira tenni, így nem látták egymást meshben. Azonos régió alatt kell lenniük.
Az AX3600-ra nem tettem rá a kínai firmware-t, de úgy emlékszem, hogy próbáltam resetelni az AX5-öt, hátha azt mégis tudnám magyar régióra tenni, de nem jött össze. Nem is nagyon erőltettem, inkább próba volt, mert amúgy sem azonos helyszínen vannak.
Ezért most az van, hogy a Mi WiFi appban régiót kell váltani, ha a másik hálózatot akarom megnézni. -
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99875 üzenetére
A Xiaomi AX-ek működnek együtt meshben, és még az sem kell, hogy ugyanolyan, AX3600 típus legyen.
Egy gond viszont lehet, és erre figyelni kell. Az nem mindegy, hogy milyen verziójú firmware van rajtuk, és milyen régió alá tudod regisztrálni az eszközt. Van két Redmi AX5 meshben nálam kínai firmware mellett, és anno nem tudtam Hungary régiót választani valamiért, ezek "Chinese mainland" alá vannak regisztrálva. Nincs ezzel önmagában semmi gond, sőt a kínai firmware nagyobb térerőt, hatótávot ad.
Később lett Xiaomi AX3600 is, viszont az nemzetközi firmware, és azt meg nem tudtam a kínai régiós fiók alá regisztrálni, helyette Hungary lett. A térerő kisebb, mint az AX5-nél.
Viszont a magyar régiós fiók alatt az AX3600-hoz nem tudtam csatolni meshben a kínai AX5-öket, nem látták egymást.
Annyiban nem gond, hogy most nem egy helyszínen vannak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest