- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99879 üzenetére
Igen, úgy tűnik neked kínai firmware kell mindegyikre, ha egy mesh hálózatban akarod őket használni.
Illetve az a kérdés, hogy most milyen régió alatt van az AX3600-ad. Gondolom kínai, én legalábbis az AX5-öket úgy tudtam regisztrálni, vagy akkor az volt célszerű.
Az újabb AX3600-at meg a nemzetközi verzióban már nem tudtam kínaira tenni, így nem látták egymást meshben. Azonos régió alatt kell lenniük.
Az AX3600-ra nem tettem rá a kínai firmware-t, de úgy emlékszem, hogy próbáltam resetelni az AX5-öt, hátha azt mégis tudnám magyar régióra tenni, de nem jött össze. Nem is nagyon erőltettem, inkább próba volt, mert amúgy sem azonos helyszínen vannak.
Ezért most az van, hogy a Mi WiFi appban régiót kell váltani, ha a másik hálózatot akarom megnézni. -
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99875 üzenetére
A Xiaomi AX-ek működnek együtt meshben, és még az sem kell, hogy ugyanolyan, AX3600 típus legyen.
Egy gond viszont lehet, és erre figyelni kell. Az nem mindegy, hogy milyen verziójú firmware van rajtuk, és milyen régió alá tudod regisztrálni az eszközt. Van két Redmi AX5 meshben nálam kínai firmware mellett, és anno nem tudtam Hungary régiót választani valamiért, ezek "Chinese mainland" alá vannak regisztrálva. Nincs ezzel önmagában semmi gond, sőt a kínai firmware nagyobb térerőt, hatótávot ad.
Később lett Xiaomi AX3600 is, viszont az nemzetközi firmware, és azt meg nem tudtam a kínai régiós fiók alá regisztrálni, helyette Hungary lett. A térerő kisebb, mint az AX5-nél.
Viszont a magyar régiós fiók alatt az AX3600-hoz nem tudtam csatolni meshben a kínai AX5-öket, nem látták egymást.
Annyiban nem gond, hogy most nem egy helyszínen vannak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest