- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
FrezeR #97190 üzenetére
Kell szerintem is a két eszköz MESH rendszerként ekkora helyre, főleg ha több szint van. Nekem az RT-AX58U V2 egy szintet fed le, egyszerűen nem megy át a vasbetonon megfelelően a jel, így szintenként van 1db. Cserébe 5GHz stabil mindenhol. Amit linkeltek Aqua-nál az jó ár, esetleg ha van egy Cetelem kártyás barátod és boltban át tudjátok venni, akkor 33 ezer párszáz Ft, vagyis kb. 67 ezer Ft a kettő. Én már segítettem másnak így, hogy az én kártyámra megvettük a terméket, megkaptam a pénzt és azonnal visszatöltöttem, így számomra olyan mintha semmi nem történt volna.
-
HdRew
őstag
válasz
FrezeR #97193 üzenetére
Nos, nem igazán szerintem. 110 nm, azt szerintem még a legdrágább router sem tudná egyedül lefedni megbízhatóan. 2 routerrel már sokkal jobban jársz, és ez a v2-es verzió már nem kurtán-furtán 3 magos, hanem rendesen 4 magos. Szerintem nem fogsz ezzel a felállással így mellélőni, de várd meg a tapasztaltabbak véleményét.
Köszi.
-
-
-
válasz
FrezeR #26357 üzenetére
szia,
amennyiben olyan netes sebesség alá kell, amit a jelenlegi routered is kiszolgál, akkor;
linksys e900
asus rt-n12 d1 vagy e
tp-link tl-wr740n, tl-wr741nd, tl-wr841nd, tl-wr941ndelvárás az erős(ebb) wifi szórás?
mert akkor a külső antennás verziók, és mimo képesség (jellemzően 2 * 2) esetén az rt-n12 d1 és a tl-wr841nd lenne ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Chrome
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest