- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dave_gahan #94512 üzenetére
Van néhány szóbajöhető típus (pl. TP-Link RE315, vagy R505X - apropó, ezek között nem találtam különbséget a specben a tp-link oldalán, miből adódik az árkülönbség, erősebb jeltovábbítás?)
Az RE505X AX-es eszköz, az RE315 pedig AC, ez azért elég nagy különbség.Csakhogy sajnos az MR200-ról időközben kiderült, hogy csak v4-től felfelé támogatja a onemesh-t. Bár a tp-link.com-on azt írják, h "a OneMesh™ minden TP-Link SOHO termékkategóriában elérhető egy egyszerű firmware-frissítéssel", de én a v2-tes MR200 routerhez nem találtam ilyet. Tényleg halott ügy?
Ha nem támogatott akkor sajnos nem lehet semmit sem tenni ellene. Az Asus esetében is ugyan így van az AiMesh támogatottság, ott sem minden verzió/eszköz kapja meg a szükséges firmware funkciót.A wifi jel hatótávjának növelése mellett az is cél lenne, hogy ne kelljen konnektálni a különböző nevű hálózatok között.
Sajnos ez csak mesh hálózat esetében lesz így, hiába ugyan az a két eszköz által létre hozott SSID/jelszó páros, attól még két külön wifi hálózat lesz és nem lesz seamless roaming köztük. -
Soma01
veterán
válasz
dave_gahan #66752 üzenetére
Biztos, hogy nem független a Telenoros? Mert én úgy tudom, minden eszköz független már, amiket most árulnak.
-
válasz
dave_gahan #66430 üzenetére
Itt a topicban is többféle véleményeket olvastam pl. arról, hogy a 2 db külső antennájuk a 4G vételére van és a wifihez belső antennájuk van, vagy a 2 db külső antenna an a wifihez?
4G-sek a külső antennák.Csak helyszíni teszt fogja eldönteni, hogy milyen is lesz az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest