Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #27367 üzenetére
Ehhez a net sebességhez, és egy telefonhoz teljesen mindegy, azt már Neked kell eldönteni, hogy inkább az USB portot, vagy inkább a 300-as WiFi-t és a 2x5dBi antennát részesíted előnyben! Hardver tekintetében ott sincs lényeges eltérés...
http://code.google.com/p/wl500g/wiki/Devices
Mindkét típus 300MHz, 32MB, 8MB paraméteres, CPU, RAM, Flash tekintetében, ugyanolyan custom firmware támogatása van, szóval innentől akár sorsot is húzhatsz ez ügyben!
Így van, az RT-N12-n nincs USB port!
-
-
válasz
-secret- #27361 üzenetére
A leírtak közül bármelyiket... Az ASUS RT-N10U például USB-s, amire esetleg rádughatsz egy HDD-t, így a maga erőforrásaihoz mérten akár torrentezni is képes, önállóan, gép nélkül, de FTP szervert is futtathatsz rajta! Az RT-N12 D1 2x5dBi antennás, 300Mbps-s WiFi-s, bár 10Mbps net és egy telefon esetén ennek sok jelentősége nincs! A Linksys meg egy harmadik lehetőség...
TP-LINK-et meg egyszerűen én nem ajánlom senkinek, mert nekem rossz tapasztalataim vannak vele, amiket több ismerősöm is megerősít! Egyikük épp tegnap dobta be a törölközőt, és úgy döntött, hogy mennie kell a WDR4300-nak, ami nem épp alsó kategóriás TP-LINK, a helyére meg jön majd egy RT-N66U! Mióta megvan neki, csak a szopás van vele, két naponta lefagy, elérhetetlen lesz, csak a reset segít, stb... Persze vannak akik ezt a véleményem nem osszák, vagy akár a tapasztalataik is mások, ezzel nincs is semmi gond, nem akarok én senkit sem győzködni, mindenkinek megvan a saját véleménye! Nyilván Ők is van amit ajánlanak, van amit nem, ez mindenkinek a maga döntése! Így aztán Téged sem foglak erről nagyon győzködni, tőlem vehetsz TP-LINK-et is, ha az szimpibb, nekem attól nem lesz rosszabb!
-
válasz
-secret- #27358 üzenetére
Én inkább BroadCom Chipset párti vagyok, így ASUS RT-N10U, RT-N12 D1, Linksys E900 az alsóbb, olcsóbb kategória!
Charlie, ezek jók 10M-es ADSL-hez is például...
Semmi közöm hozzá, nem az enyém, érdekelt sem vagyok, csak nagyon csendben jelzem, ha esetleg érdekel, itt az apróban is láttam ezek közül, még másfél év bolti garanciával routert!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elite: Dangerous
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest