- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
dzoli87 #71886 üzenetére
4x 1,4GHz-es procival: Mikrotik RB4011 (létezik wifis és wifi nélküli verzió is), vagy Mikrotik RB1100AHx4 valamelyik verziója (ebben nincs wifi). Ezek elég megbízható routerek, de kissé több hozzáértést igényelnek.
Ha ez netán kevés lenne, akkor a Mikrotiknek van routere 32 magos procival is... -
Ernesto78
aktív tag
válasz
dzoli87 #71886 üzenetére
Szia nekem van egy RT-AX88U, de még nem használtam VPN-re. Ha esetleg veszel egyet akkor nem ajánlom lefrissíteni a FW-t, mert nem jó. A gyári FW volt a legjobb, igaz volt WAN sebbesség felismerés probléma, amit kijavítottak a mostani FW-ben, de a Wifit teljesen elrontották. Nem tudom használni a következő csatornákat 5GHz-en: 64, 104.108,116,120,124,128. Egyszerűen eltűnik a wifi, ha ezekre állítod. A Download Master Utility sem megy jól windows alatt, csak webes felületet lehet használni.
Lehet Merlin jó rá, írd meg ha mégis veszel és kipróbálnád. Köszi.
Nyitottam egy topikot róla.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest