- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrJános #17199 üzenetére
Tedd azt! Amúgy ha mégis úgy döntesz, hogy megbízol a TP-LINK-ben, akkor nem is kell feltétlenül a csúcsmodellt megvenned, ha csak nincs szükséged az USB-re, mert abból neked bőven megteszi egy 841ND, vagy egy 941ND is, amik szintén megfelelőek ehhez a sebességhez, sőt még ennek a többszöröséhez is!
-
válasz
DrJános #17197 üzenetére
A TP-LINK WR1043ND, az első hozzászólásban fel van tüntetve az ajánlott routerek listáján, illetve paramétereit tekintve szinte azonos képességűnek mondható a fentebb említett Linksys E2000-el, én személy szerint mégsem szoktam ajánlani ezt a márkát, mert nekem nincsenek jó tapasztalataim vele. De persze, amit én mondok, az sem szentírás, ha gondolod, vedd meg a TP-LINK-et! Az kétségtelen, hogy árban mindet veri!
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, számomra ez nem kérdés, ASUS!
-
válasz
DrJános #17195 üzenetére
Szia!
A modemes kombó eszközöket általában nem szokták javasolni, és én sem teszem, mert szerintem sem praktikus! 20-25k-s keretben javaslom a Linksys E2000 modelljét. Minden mai sebesség kritériumot teljesít, gigabites LAN portok, és 300M-es WiFi van benne! Ha inkább olcsóbbat szeretnél, akkor pedig ASUS RT-N12 is szóba jöhet, amiben szintén 300-as WiFi van, de csak 100-as portok, és mellé esetleg futja még a keretből egy komoly ADSL modemre is, a D-LINK DSL-321 személyében.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest