- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz
utolsolevel #41531 üzenetére
Én a procira szavazok, NAT prociigényes dolog. Ha jó a szoftvert akkora RAMnak elegendőnek kell lennie. Az 1043 2.x sorozatáról hallottam jókat, nekem az 1.x ből van kettő és egyikkel sincs gond.
-
válasz
utolsolevel #41531 üzenetére
szia,
felhasználási mód függvénye, hogy a proci vagy a ram fontosabb tényező, az a legjobb persze, ha mind a kettő értéke jobb, de ezen a szinten mondhatni szélsőséges esetekben lehet csak kimutatni a különbséget, mert mind a két típus hardverének mind a két összetevője elég az átlagos - nehezen megfogalmazható ugyan, hogy mi az átlagos, mert mindenkinek eltérő - használathoz.
sarkítok, de; bizonyos módoknál a proci nyers ereje számít inkább, például bizonyos adatmozgatások - ahol a nat nem játszik -, máskor meg a ram fontosabb, például több/sok ellenoldal egyszerre történő kiszolgálása esetén, de itt sem 2 vagy 3 ellenoldal szerényebb terhelése mellett fog kijönni érezhető/látványos különbség.
ezen a szinten, hacsak nincsenek elvárások nagyon szélsőséges felhasználási módok tekintetében, a különbséget a csak 2.4 GHz kontra dual band wifi fogja jelenteni, illetve egyszer találkoztam olyan esettel, ahol az egy kontra két usb csati döntötte el a tulaj számára a dolgot. -
ecaddict
senior tag
válasz
utolsolevel #5388 üzenetére
Gondolom azt kérdezed hol lehetne megrendelni. Passz, de tuti, hogy már több helyen is lehet venni mert több helyen van hasonló review (vagy inkább termékleírás) árral együtt. Pl. ez Indiából (azért az angliai linket adtam meg, mert az mégis EU-n belül van).
Gondolom az online boltokban is fel fog tűnni néhány napon belül (legalábbis a külföldiekben).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Minecraft
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest