-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
LordAndrew #8926 üzenetére
A tablazat szerint igen, de mintha valaki irta volna, hogy megse...
-
válasz
LordAndrew #8926 üzenetére
átviszi a fp 120 maximális sebességét a wrt320n router!
-
Speeedfire
félisten
válasz
LordAndrew #8922 üzenetére
erre a netre vagy a tp-link 1043nd vagy a netgear 3700
kérdés az h kellenek-e a plusz szolgáltatósok vagy sem
a tp-link is megbízható stabil router -
Alex91
félisten
válasz
Ezt valoszinuleg 320n nem birja.
-
ecaddict
senior tag
válasz
WNDR3700 topik: Link
Sajnos a Linksys 320N-re nem találtam topikot (persze lehet van). -
Speeedfire
félisten
válasz
LordAndrew #8920 üzenetére
eddig csak jókat lehetett róla hallani, de a legtöbb embernek elég a tp-link 1043nd is
-
vargalex
félisten
válasz
LordAndrew #8899 üzenetére
Hi!
Mint minden Linksys router, így a WRT320n webes felülete is kipróbálható a gyártó oldalán.
-
Alex91
félisten
válasz
LordAndrew #8899 üzenetére
Nalam stabil, de WiFi-t nem hasznalok.
A konfig felulethez meg a Manual-t ajanlom...
-
Alex91
félisten
válasz
LordAndrew #8897 üzenetére
En wrt320n-t vettem, ennyi eleg...
-
balazs_t
tag
válasz
LordAndrew #8783 üzenetére
Először is mindenkinek kösz a segítséget és az infókat. Ma elhoztam és este beüzemeltem a Netgear 3700-ast a csili-vili Belkin N1 helyett.
Kb. 3 órája megy úgyhogy sokat nem tudok mondani de a "telepítése" gyerekjáték volt.
2,4 és 5Ghz-en párhuzamosan sugároz egyik laptop g-s (T60) a 2.4 -en a másik n-es (T61) 5Ghz-en megy a státusz ablaklakban 300Mb-et jelez néha leesik 270 -re.
Sajnos a másolás Gigabites vezetékes asztaliról a laptopra (300Mbit) kemény max. 3-6Mbyte/sec között van, ami a 54Mbit nek felel meg ha jól számolok. Szóval még valami beállítás hibádzik.Ha valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne legalább megközelíteni az a 20-30Mbyte/sec-t azt szívesen venném.
LordAndrew: Asus N16-ról mindent megtudsz a saját fórumában. Én is a kettő között hezitáltam, aztán elolvastam a fórumban a tapasztalatokat és rengeteg fura dolgot olvastam róla szóval egyértelműen jobb vételnek tűnt a Netgear (mondjuk drágább is volt). Aztán majd idővel meglátjuk. A LAN-LAN sebességet is kipróbálom majd csak a másik gép most szét van szedve.
A Torrent max. on megy le-fel, de ez a TVNetwork 10/2-es netnél ugye sokat nem mond.Viszont az alap Qos úgy tűnik működik. Bár egyelőre nem nagyon értek hozzá, csak bekapcsoltam és kész, de a Belkin-hez képest ég és föld. Nem fagy le, nem dobálja le a wifi-s klienseket és max. torrent letöltés mellett simán lehet netezni, észre se lehet venni torrentet.
A stabilitást majd meglátjuk, de a többi tetszik. -
Cyrin
addikt
válasz
LordAndrew #8783 üzenetére
Van pár embernek itt, nálam soha nem fagyott le egyik firmware-rel sem. Más se írt ilyet róla itt. Nekem nagyon bevállt.
Egyébként ez alapján soha nem veszel semmit, mindegyikről tudok ilyeneket linkelni, sokkal több hozzászólással...
-
ecaddict
senior tag
válasz
LordAndrew #8772 üzenetére
Ha arra gondoltál, hogy max sebességgel tudjon a routerre kötött diszkre a router torrentezni ezt egyik sem fogja tudni (talán néhény év múlva az akkori routerek a mostani sebességgel).
Esetleg még annak is örülni kell, hogy nem fagy le amikor csatlakoztatod a diszket: Link
Stabilitáshoz meg jó, ha van alternatív firmware (pl. WRT variánsok) a gyárin kívül...
-
Alex91
félisten
válasz
LordAndrew #8772 üzenetére
ROUTER CHARTS, e szerint a Netgear...
(Torrentre, megosztasra meg valami letoltogep+FreeNAS, esetleg gyari NAS.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged